Oldal tetejére
 • Beköszöntött a téli szezon és minden háztartásban elindult a fűtés. Különböző okoknál fogva előfordul, hogy a radiátorunk nem vagy csak részben fűt, esetleg halljuk, hogy kering benne a levegő. Ebben a cikkben a legáltalánosabb megoldásokkal foglalkozunk, illetve kitérünk azokra az esetekre, amikor már biztosan szerelőt kell hívnunk.

  Tovább
 • Sokan saját kezűleg csinosítják a lakásukat, így a festés műfaját is szakember segítsége nélkül oldják meg. Az áruházakba érve szinte el lehet veszni a különböző fajtájú, formájú ecsetek között, és a legtöbben ár/érték arányban vásárolják meg ezt a rendkívül fontos kellékét a festésnek, vagyis ugyanazért az árért leemelik a polcról a többdarabos készleteket. A kiválasztás korántsem ilyen egyszerű, és a tökéletes végeredmény érdekében jó, ha tudjuk, hogy melyik felület vagy anyag festéséhez milyen ecsetet kell használnunk.

  Tovább
 • A farostlemez tagadhatatlan előnye, hogy gyorsan, precízen és könnyen lehet vele dolgozni, amivel időt és energiát spórolhatunk meg. Olcsó alapanyag, így nagyobb méretű felhasználásnál komolyabb összeget is megspórolhatunk a használatával. Számtalan felhasználási módja van, a legkedveltebbekből szemezgettünk, hogy be tudjuk mutatni sokszínűségét és könnyed felhasználhatóságát ennek az anyagnak.
  Tovább
 • Folyamatos vágyunk, hogy szépítgessük, csinosítgassuk lakásunkat kívül-belül, és ennek a legfőbb célja az, hogy valamilyen hangulatot sugározzon az összkép, hogy valamiben eltérjünk a szokványostól. Ennek az egyik, mostanság meglehetősen divatos ága a rusztikus, vagyis a nagyon egyszerű, természetes anyagokat használó, falusi hangulatot árasztó stílus. Sokféle megoldás létezik a megunt, sima fehér falfelület átvarázslásához, a teljesség igénye nélkül válogattunk a legegyszerűbb, otthon is könnyedén elvégezhető módszerek között.
  Tovább
 • Minden barkácsoló ember különös vonzalmat érez a több funkciót egy gépben magában foglaló megoldások iránt. A multifunkciós gép tagadhatatlan előnye, hogy ha ügyesen vásárolunk, úgy 2-3-4 kofferrel vagy ládával kevesebbel tudunk nekifutni egy munkának, ami hely-, idő- és energiatakarékos megoldás egyben. Vizsgáljuk meg, mire érdemes figyelni egy multifunkcionális gép kiválasztásánál, mert bizony nem egyszerű kiigazodni a sok szám és mértékegység, rendszerjelző paraméter között, és felállítani az általunk jónak ítélt fontossági sorrendet.

  Tovább
 • Ha csak pár fokkal is, de az időjárás fokozatosan hűl, hamarosan pedig beköszöntenek a csípős őszi esték, éppen ezért nem árt már most meggondolni, hogyan és mivel fűtünk majd a hideg hónapokban. Aki kandallóban vagy kályhában gondolkodik, fontos, hogy körültekintően válasszon. Ebben segítünk eligazodni!

  Tovább
 • A hőmérő higanyszála ugyan még a nyarat mutatja, de hamarosan elkezdődik a lehűlés, a hideg októberi napokon pedig komoly meglepetésben lehet részünk, ha nem ellenőrizzük már most, hogy készülékünk és kéményünk alkalmas állapotban van-e arra, hogy a fűtésszezonban helytálljon. Ne várja meg senki sem a telet! – összeszedtük, mit tanácsol a szakember erre a hónapra.

  Tovább
 • Lassan ugyan, de közeledik az ősz, ilyenkor érdemes körülnézni a ház körül található fafelületeken, lambériákon, kerti bútorokon. Ha az idő vasfoga kikezdte a fa felületét vagy akár csak az esetleges vízgátló lakkréteget, bizony érdemes megelőzni a nagyobb bajt, és felületkezeléssel megóvni értékeinket az esős, nedves időszak kártékony hatásaitól.
  Tovább
 • Javában dübörög a nyár, az ember minden létező eszközt bevet, hogy enyhítsen a forróságon – és míg sokan a klíma erejében hisznek, mások a ventilátor mellett teszik le a voksot. Összeszedtük, ventilátor vásárlásakor mire érdemes figyelni.

  Tovább
 • Egy lakásfelújítás általában sok időt, kötélidegeket, valamint rengeteg pénzt igényel. Mivel egy-egy tévedés akár több százezres pluszkiadást is jelenthet, összeszedtük, mik a leggyakoribb buktatók, hogy elkerülhessük őket.
  Tovább
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével