Oldal tetejére
 • Amikor kreatív elménk meglát egy kopott deszkában egy bájos madáretetőt, esetleg egy rozsdás vasdarabban egy szélkakast, a megvalósításhoz a Bosch asztali gépcsaládja által biztosított professzionális tudásra lesz szükség. Ezek a gépek tökéletes megoldást nyújtanak számunkra, bármilyen vad ötlet pattan ki a fejünkből, segítségükkel szórakozás és élvezet lesz az alkotó folyamat.
  Tovább
 • Lakásfelújítás során gyakran felmerül a kérdés, hogy a helyiségeink plafonját hagyjuk üresen és csak fessük, tapétázzuk, vagy álmennyezettel szépítsük és alakítsuk az egyedi világítási megoldások miatt. Hogy sikerüljön a legmegfelelőbbet kiválasztanunk, tekintsük át a legkedveltebb megoldásokat, így már a tervezési fázisban szárnyalhat a fantáziánk az új mennyezetborításunk kapcsán.
  Tovább
 • A fűtési rendszerünk megtervezésénél, de akár csak egy egyszerű radiátorcserénél is, több szempontból is fontos szerepet játszik a megfelelő fűtőtest kiválasztása. Nem csak a forma és a szín, hanem a megfelelő, az esetlegesen meglevő fűtési rendszerünkhöz maximálisan illeszkedő radiátor kiválasztása nehéz feladat.
  Tovább
 • Egy ház vásárlásakor, vagy felújítás előtt nagyon fontos megvizsgálnunk a falak szigetelését, és fel kell tudnunk ismerni azokat a jeleket, amelyek az elégtelen, vagy hiányzó szigetelés egyértelmű mutatói. Megijednünk ilyenkor sem kell, mert van megoldás az utólagos szigetelésre, ám tudnunk kell, hogy milyen irányban kell elindulnunk a tartós megoldás felé, hiszen például egy utólagos külső szigeteléssel akár 70% hőenergia is megtakarítható.
  Tovább
 • Szinte mindenki, aki új házat épít, kacsingat az energiatakarékos otthon felé. Számtalan jó megoldás létezik, amely kisebb-nagyobb mértékben energiatakarékossá teszi otthonunkat, ám nem árt tisztában lenni alapvető fogalmakkal és irányokkal, mielőtt kiválasztjuk a számunkra és a pénztárcánk számára is megfelelő irányt. Alapvető információkat gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek elindulni leendő otthonunk megtervezése felé.
  Tovább
 • Amikor lakást újítunk fel vagy új otthont teremtünk, nem mindig jut eszünkbe a dizájn, a színek és a tökéletes összhang megalkotása közben a megfelelő burkolóanyagok, burkolatok csúszásgátlási képessége. Pedig nagyon fontos, hogy figyeljünk erre a paraméterre, mert a háztartási balesetek nagy része pont a csúszásgátlás miatt következik be. Hogyan keressünk csúszásgátló burkolatot és mit tehetünk, ha utólag vesszük észre, hogy nagyon csúszik a lakás burkolata? Pár tippel segítünk előre gondolkodni, valamint utólag mérsékelni a már meglévő burkolataink és felületeink csúszósságát.
  Tovább
 • Beköszöntött a téli szezon és minden háztartásban elindult a fűtés. Különböző okoknál fogva előfordul, hogy a radiátorunk nem vagy csak részben fűt, esetleg halljuk, hogy kering benne a levegő. Ebben a cikkben a legáltalánosabb megoldásokkal foglalkozunk, illetve kitérünk azokra az esetekre, amikor már biztosan szerelőt kell hívnunk.

  Tovább
 • Sokan saját kezűleg csinosítják a lakásukat, így a festés műfaját is szakember segítsége nélkül oldják meg. Az áruházakba érve szinte el lehet veszni a különböző fajtájú, formájú ecsetek között, és a legtöbben ár/érték arányban vásárolják meg ezt a rendkívül fontos kellékét a festésnek, vagyis ugyanazért az árért leemelik a polcról a többdarabos készleteket. A kiválasztás korántsem ilyen egyszerű, és a tökéletes végeredmény érdekében jó, ha tudjuk, hogy melyik felület vagy anyag festéséhez milyen ecsetet kell használnunk.

  Tovább
 • A farostlemez tagadhatatlan előnye, hogy gyorsan, precízen és könnyen lehet vele dolgozni, amivel időt és energiát spórolhatunk meg. Olcsó alapanyag, így nagyobb méretű felhasználásnál komolyabb összeget is megspórolhatunk a használatával. Számtalan felhasználási módja van, a legkedveltebbekből szemezgettünk, hogy be tudjuk mutatni sokszínűségét és könnyed felhasználhatóságát ennek az anyagnak.
  Tovább
 • Folyamatos vágyunk, hogy szépítgessük, csinosítgassuk lakásunkat kívül-belül, és ennek a legfőbb célja az, hogy valamilyen hangulatot sugározzon az összkép, hogy valamiben eltérjünk a szokványostól. Ennek az egyik, mostanság meglehetősen divatos ága a rusztikus, vagyis a nagyon egyszerű, természetes anyagokat használó, falusi hangulatot árasztó stílus. Sokféle megoldás létezik a megunt, sima fehér falfelület átvarázslásához, a teljesség igénye nélkül válogattunk a legegyszerűbb, otthon is könnyedén elvégezhető módszerek között.
  Tovább
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével