Oldal tetejére
 • Folyamatos vágyunk, hogy szépítgessük, csinosítgassuk lakásunkat kívül-belül, és ennek a legfőbb célja az, hogy valamilyen hangulatot sugározzon az összkép, hogy valamiben eltérjünk a szokványostól. Ennek az egyik, mostanság meglehetősen divatos ága a rusztikus, vagyis a nagyon egyszerű, természetes anyagokat használó, falusi hangulatot árasztó stílus. Sokféle megoldás létezik a megunt, sima fehér falfelület átvarázslásához, a teljesség igénye nélkül válogattunk a legegyszerűbb, otthon is könnyedén elvégezhető módszerek között.
  Tovább
 • Minden barkácsoló ember különös vonzalmat érez a több funkciót egy gépben magában foglaló megoldások iránt. A multifunkciós gép tagadhatatlan előnye, hogy ha ügyesen vásárolunk, úgy 2-3-4 kofferrel vagy ládával kevesebbel tudunk nekifutni egy munkának, ami hely-, idő- és energiatakarékos megoldás egyben. Vizsgáljuk meg, mire érdemes figyelni egy multifunkcionális gép kiválasztásánál, mert bizony nem egyszerű kiigazodni a sok szám és mértékegység, rendszerjelző paraméter között, és felállítani az általunk jónak ítélt fontossági sorrendet.

  Tovább
 • Ha csak pár fokkal is, de az időjárás fokozatosan hűl, hamarosan pedig beköszöntenek a csípős őszi esték, éppen ezért nem árt már most meggondolni, hogyan és mivel fűtünk majd a hideg hónapokban. Aki kandallóban vagy kályhában gondolkodik, fontos, hogy körültekintően válasszon. Ebben segítünk eligazodni!

  Tovább
 • A hőmérő higanyszála ugyan még a nyarat mutatja, de hamarosan elkezdődik a lehűlés, a hideg októberi napokon pedig komoly meglepetésben lehet részünk, ha nem ellenőrizzük már most, hogy készülékünk és kéményünk alkalmas állapotban van-e arra, hogy a fűtésszezonban helytálljon. Ne várja meg senki sem a telet! – összeszedtük, mit tanácsol a szakember erre a hónapra.

  Tovább
 • Lassan ugyan, de közeledik az ősz, ilyenkor érdemes körülnézni a ház körül található fafelületeken, lambériákon, kerti bútorokon. Ha az idő vasfoga kikezdte a fa felületét vagy akár csak az esetleges vízgátló lakkréteget, bizony érdemes megelőzni a nagyobb bajt, és felületkezeléssel megóvni értékeinket az esős, nedves időszak kártékony hatásaitól.
  Tovább
 • Javában dübörög a nyár, az ember minden létező eszközt bevet, hogy enyhítsen a forróságon – és míg sokan a klíma erejében hisznek, mások a ventilátor mellett teszik le a voksot. Összeszedtük, ventilátor vásárlásakor mire érdemes figyelni.

  Tovább
 • Egy lakásfelújítás általában sok időt, kötélidegeket, valamint rengeteg pénzt igényel. Mivel egy-egy tévedés akár több százezres pluszkiadást is jelenthet, összeszedtük, mik a leggyakoribb buktatók, hogy elkerülhessük őket.
  Tovább
 • Izzócserénél gyakran szembesülhetünk a kérdéssel, hogy kompakt fénycsövet vagy LED-et válasszunk. A LED-fényforrások még viszonylag újnak számítanak, de megéri mellettük dönteni, elmagyarázzuk, miért!
  Tovább
 • A gipszkarton nagy előnye, hogy olcsóbban és gyorsabban lehet vele dolgozni, amivel pénzt és időt takarítunk meg. Minden csövet, vezetéket el lehet bújtatni mögötte, így nincs szükség vésésre sem. Emellett jó hangszigetelő, egyes típusai tökéletesen vízállók mások tűzálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Emellett meleg tapintású, természetes anyag, nézzük, milyen esetekben érdemes használni!

  Tovább
 • Egy lakás sosem lehet teljesen kész, mindig akad valami apróság, amit meg szeretnénk csinálni, de sohasem jut rá idő. A szekrényekben nincs egy fikarcnyi hely sem, az előszobában halomban állnak a cipők, és ha vendégek jönnek, nincs hová kényelmesen leülni. Ha szisztematikusan, kis lépésenként állunk neki a hiányosságok rendbetételének, akkor sokkal könnyebben végére járhatunk a tennivalóknak.
  Tovább
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!