Tisztelt Leendő Partnerünk!

Amennyiben a jövőben a Praktiker beszállítója szeretne lenni, néhány hasznos tanáccsal szolgálunk az első lépéseket illetően.

Kérjük, hogy írásban szíveskedjen megküldeni bemutatkozó levelét, melyben röviden ismerteti szervezete tevékenységét, illetve a forgalmazott termékköröket. Továbbá legyen kedves konkrét ajánlatát a termékek megnevezésével, a minőségi/műszaki paraméterek megadásával, áruházainkba történő beszállítással kalkulálva, feltüntetve az egyéb feltételeket (mint például fizetés, reklámtevékenység, minta biztosítása, stb…)  megküldeni részünkre.

Fontos, hogy a termékeknek rendelkezniük kell a Magyarországon aktuálisan érvényben lévő forgalmazási feltételekkel (termékmegfelelőségi dokumentumok), és meg kell felelniük a mindenkor hatályos jogszabályoknak; valamint ajánlatukban szíveskedjenek kitérni az Önök által nyújtott szervizszolgáltatásra, garanciális és szavatossági feltételekre.

Az ajánlat elbírálását követően tájékoztatást küldünk Önöknek.  Amennyiben azt megfelelőnek találjuk, személyes tárgyalás során rögzítjük megállapodásunk (szerződés) feltételeit.

A szerződés aláírását követően kerül sor a termékek "belistázására", a kiválasztott cikkek Praktiker rendszerébe történő bekerülésére. A belistázás során Önöknek elektronikusan kell feltölteniük a termékekkel kapcsolatos adatokat a Praktiker saját rendszerébe (PIB). Ennek hiányában a belistázás nem történik meg. A cikkek PIB-be történő bekerülését, valamint a termékmegfelelőségi dokumentumok, fotók, adatok jóváhagyását követően - megállapodástól függően -  az áruházak közvetlenül és/vagy a központ rendeli meg Önöktől a termékeket.

 

Üdvözlettel:

Beszerzési osztály
Praktiker Kft.
1095 Budapest, Mester u. 87.
+36-1/476-6100
beszerzes@praktiker.hu

Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!