Piktogram magyarázat

Ütős ár :A Praktiker kollégái folyamatosan azon dolgoznak, hogy a piacon elérhető termékeket kedvező áron biztosítsák vásárlóink számára. Az Ütős ÁR logóval ellátott termékek a magyar piacon elérhető hasonló termékekkel összevetve kedvező áron kínálunk. Ezeknek a termékeknek az árából további kedvezmény nem adható.

Akció: Az "Akció" jelölővel ellátott termékek árcsökkentéssel érintett termékek, amelyeket az akció időtartama alatt a megelőző időszak (az akció kezdetét megelőző 30 nap) legalacsonyabb áránál is kedvezőbb áron vásárolhat meg. Ezeknek a termékeknek az árából további kedvezmény nem adható.

Kiárusítás: "Kiárusítás” egyedi akciót jelent, így ezeket a termékeket rövid ideig extra nagy kedvezménnyel veheted meg. Ezeknek a termékeknek az árából további kedvezmény nem adható.

   

Környezetbarát Ártalmatlanítás: Újrahasznosítás – az Európai Parlament és a Tanács 2006/66/EK és 2012/19/EU irányelveinek érvényesítése. Ezek a szimbólumok azt jelzik, hogy az elektromos és elektronikai terméket valamint az elemeket és akkumulátorokat nem szabad a háztartási hulladékba dobni. Az emberi egészség és a természet ellenőrizetlen hulladékkezelésből eredő károsodásának elkerülése és az erőforrások fenntartható újrahasznosítása érdekében kérjük, a készüléket felelősen ártalmatlanítsa. A régi készüléket visszavételi és begyűjtési rendszerek útján adja le, vagy forduljon ahhoz az üzlethez, ahol a készüléket vásárolta, és aki környezetkímélő módon tudja ártalmatlanítani.
Az átvétellel kapcsolatos részletekről, az esetleges kivételekről áruházainkban és honlapunkon tájékozódhat.

 

Üzembehelyezés: Az ilyen jelöléssel megkülönböztetett termék biztonsági okokból csak szakműhelyben történő üzembe helyezés után vehető használatba. A gyártó az általa vállalt garancia érvényesíthetőségét szakszervizben történő üzembe helyezéshez kötheti. Az eladási ár nem tartalmazza az üzembe helyezés díját

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!