Nagyvásárlói Program 
Prémium ajánlatok prémium ügyfeleinknek!


Építkezésre, felújításra készül?
Rendszeresen vásárol nagy tételben vállalkozása számára? Professzionális vásárlási tanácsunkat Ön is igénybe veheti, mely számos előnnyel és kedvezménnyel jár.
Ez a program kiemelt ügyfeleink számára olyan előnyöket jelent, mint a speciális árajánlatok, a különlegesen kedvező fizetési feltételek, a személyre szabott egyedi ajánlatok és kínálat, ráadásul személyes kapcsolattartó gondoskodik arról, hogy az árubeszerzés üteme is igazodjon az igényeihez.

A Praktiker Prémium Plusz előnyei:
Személyes kapcsolat
Egyedülálló megoldásainkat mindig az Ön elképzeléseihez igazítjuk. Saját tanácsadójától első kézből kap meg minden információt 
Teljeskörű szolgáltatás, a tervezéstől a vásárláson át az áru kézhezvételéig
Az igények előzetes egyeztetélsétől kezdve egészen a megvalósításig figyelemmel kísérjük a folyamatot, hogy minden gördülékenyen és gyorsan haladjon.

Egyedi árképzés
Kollégáink személyre szabott konstrukciót készítenek az Ön számára. Egyedi árajánlatunkat igényei szerint állítjuk össze.
Egyedi fizetési feltételek
Az Önnek legkényelmesebb ütemezés szerint fizetheti ki a termékeinket. 
  Az áruházban, webshopban nem elérhető termékek beszerzése
Az Ön igényei a legfontosabbak számunkra, ezért a Praktiker Prémium Plusz programmal áruházaink polcairól hiányzó termékeket is megrendelheti.
  Egyedi szállítási feltételek
A kiválasztott termékeket, az építkezési, felújítási munkálatokhoz igazodva, akár több részletben szállítjuk ki  Önnek. Tanácsadója ennek ütemezésében is segítségére lesz.Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!