Rattan, az ezerarcú bútor

A kert az egyik létező legnagyobb luxus, ahol nemcsak a napi rutint és a stresszt hagyhatja a háta mögött az ember, de visszatérhet a természetbe. A komfortérzetet egy jól megválasztott, kényelmes rattan-bútor csak tovább fokozhatja.

Stabilitás, rugalmaság, kényelem: ezt nyújtja a rattan kertibútor

A rattanból készült kertibútorok, anyaguknál fogva, hosszú távú kültéri használat során a legkiválóbb tulajdonságokkal bizonyítottak. A vásárlók körében, a szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képességük miatt keresettek. Lehet záporeső, zivatar, jégeső, hóesés, vagy sugárzó napsütés, a rattan kertibútorok ellenállnak. Kezelésük, ápolásuk nem igényel nagy ráfordítást: elegendő egyszer áttörölni, és már készen is vagyunk a kerti oázis karbantartásával! Aki kipróbálta, tanúsíthatja, a rattan kertibútorok stabilok és rendkívül kényelmesek, amik a kiváló minőségű, és nagy rugalmasságú alapanyagoknak köszönhetők. A minőség és a kényelem garantált, még párnák nélkül is. Azok sem csalódnak, akik bútoraikat párnákkal, kárpitokkal szeretnék még kényelmesebbé varázsolni!

Rattan és polirattan: mi a különbség?

A vásárlók általában rattan kertibútorokat említenek, ezek a bútorok azonban legtöbb esetben polyrattanból előállított termékek. A valódi rattan bútorokat a rattan-pálma törzséből, tehát természetes alapanyagból készítik. A rattan kertibútorokat műanyag szálból, az úgynevezett polietilénből, iparilag állítják elő. Az elnevezéssel egyértelműen a polyrattan anyagból készült termékeket azonosítjuk.

A rattan kertibútorok már hosszú évek óta uralják a kerti ülőbútorok piacát. Népszerűség folyamatosan emelkedik! Ami valamikor a fonott kerti bútorokkal elkezdődött, és napjainkban nagy klasszikusnak számít, azt további számtalan variáció tesz egyre színesebbé. Karosszékek, fotelek, heverők vagy napozószigetek, tálaló, bisztró vagy étkezőasztalok: a rattan- kertibútorok soha nem látott népszerűségnek örvendenek. A régebbi modellekkel ellentétben a rattan kertibútorok sokoldalúan variálhatók. Az állítható háttámla is praktikussá és sokoldalúvá teszi ezt a bútorfajtát, amely pozitív tulajdonságai által, a kert ezermesterének is kinevezhető!

Még több kreatív rattan bútor

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!