Platinum falfesték: otthona természetes színei

Akár épít, akár felújít, a Platinum falfesték minden falfelületre kínál egy megoldást. Tippek a cseppmentes lakásfestéshez – Praktiker ötletek

Cseppmentes padló, ragyogó falfelület

A falfestékek kínálatban az egyik legkedveltebb festékcsalád a Poli-Farbe Platinum diszperziós beltéri falfesték, amit 2004-ben még csak fehér, de színezhető formában lehetett megvásárolni, de már akkor olyan extrákat kínált, mint az egyrétegű fedés, a csepegésmentesség, a moshatóság és a finom illatosítás. Az évek során a fehér mellett megannyi új árnyalat jelent meg, mára 57-féle izgalmas szín között válogathatnak a vásárlók. A színskála a trendeknek megfelelően folyamatosan bővül, frissül, változik. A termék további különleges adottsága, hogy környezetbarát, nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, 1-2,5-5-literes kiszerelésben kapható; alkalmazható régi és új felületre, vakolt, régi festett falra, gipszkartonra és fűrészporos tapétára is.

Platinum falfesték

A természet ragyogó színei otthonában

A termékcsalád egy másik közkedvet típusa a Poli-Farbe Platinum matt latex beltéri falfesték, ami különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas. Száz különböző szennyeződésnek áll ellen, ráadásul penészálló, tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését.

A Platinum Decor színes beltéri falfesték 2019 újdonsága, a színes diszperziós beltéri falfesték mély és telt árnyalatai díszítő csíkok, látványos formák kialakítását teszik lehetővé.

Platinum falfesték

A festés természetesen csak akkor lesz tökéletes, ha az alap hibátlan. A Platinum diszperziós mélyalapozó különböző falfelületek Platinum falfestékkel való festése előtti alapozásához optimalizált termék. Falfelületek szívóhatásának csökkentésére, kiegyenlítésére, valamint régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőréteg tapadásának javítására használható. Vízzel hígítható termék. Az épületszerkezetek természetes szellőzését nem gátolja.

A Platinum finomglett festés és tapétázás előtt alkalmazható, felhasználásra kész, diszperziós kötésű glett. Beltérben különböző falfelületek egyenetlenségeinek eltüntetésére, sérülések, repedések megszüntetésére alkalmazható legfeljebb 2 mm vastagságban. A glettelt felület sima, egyenletesen fehér.

A Platinum falfény vízzel hígítható, selyemfényű lakk beltéri festett falak tartós védelmére, mosható felületek kialakítására. Használatát beltéri, elsősorban diszperziós falfestékkel festett falfelületekre javasolják. A termékkel bevont fal kevéssé hajlamos a porolódásra, vízzel vagy semleges mosószerekkel könnyen tisztítható. A lakkozott felület a későbbiekben jobb minőségű diszperziós falfestékkel problémamentesen átfesthető.

Kövesse a Praktikert a Facebookon!Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!