Így csempéssze be Londont az otthonába!

Sokunk szíve csücske a szigetország fővárosa, ami összetéveszthetetlen jelképeivel, színeivel és formáival a lakberendezésben is helyet kapott. Mutatjuk, hogyan idézhetjük meg a londoni hangulatot idehaza.

A leghatásosabb, ha saját fotóinkat, emlékeinket tesszük keretbe, és azok kerülnek a falra, de ha ilyennel nem rendelkezünk, választhatunk olyan fotótapétát, amin már ott vannak a képek. A színes falpapírral burkolhatunk egy egész falat, de a kevesebb néha több elvén olykor elég egy csík is belőle, amivel elválasztunk egy teret, vagy segítségével megtörünk egy monokróm hangulatot. Tipp: Így akasszon képet a falra!

london papírtapéta

london papírtapétaDuplex papírtapéta London képekben, mérete 10x0,53m
Kattintson a képre, ha tetszik a termék!

Lábtartó, tároló, puff: a három az egyben bútor azon túl, hogy praktikus és helytakarékos, dizájnos betűtípussal megálmodott emléket is rejt. Kedves, bájos, kényelmes!

london puffLondon motívummal diszitett tárolós puff kötél fogantyúval. Méret 35x34 cm
Kattintson a képre!

Aki egyszer az életben már megélte Londont, szinte biztos, hogy legszívesebben magával hozott volna egy emeletes buszt, egy fekete taxit vagy egy piros telefonfülkét. Mivel ez nagyon távol áll a valóságtól, be kell érnünk egy hűtőmágnessel vagy egy párnával. Tipp: Így készül a párnanyomat!

london párnaDíszpárna töltettel, fekete és piros színű, 40x40 cm-es
Kattintson a képre, ha tetszik a termék!

Ha azt írjuk, londoni szürke, mindenki lelki szemei előtt megjelenik a szürkének egy egyedi árnyalata, ami nemcsak a brit enteriőrt járja át, de a városokat, az utcákat, a természetet is. Ezt a hangulatot zárták festékesdobozba, hogy a pigmentek segítségével bárki reprodukálni tudja a szürke ezen árnyalatát bútoron, dekorációs elemen vagy épp a falon.

london szürke krétafesték400 ml-es krétafesték
Kattintson a képre!

Dekorpanelek, paravánok, függönyök: mind olyan lakberendezési eszköz, ami lehetővé teszi, hogy bátran játsszunk a színekkel, a textúrákkal, a mintákkal. Egy steril, letisztult lakásnak például kimondottan jót tesz egy vagány drapéria, ami nemcsak a londoni szürkét idézi meg, de a piros telefonfülkét is.

London függönyDekorfüggöny
Kattintson a képre!

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!