Kapcsolódó termékeink

Műanyag falburkoló szakszerű felrakása - lépésről lépésre

Műanyag falburkoló szakszerű felrakása - lépésről lépésre

A műanyag falburkolók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a műanyag lambéria már korántsem azt az ódon hangulatú, unalmas dolgot jelenti, mint akár 10-20 évvel ezelőtt. Ahogyan az anyaghasználat és a technológia is fejlődött, úgy váltak egyre modernebbé, így sokan burkolás helyett már ezt az egyszerűbb és olcsóbb megoldást választják. A következő szabályokat és lépéseket betartva bárki könnyedén felrakhatja otthonában a műanyag falburkolatot.

Trükkök, amik a legrondább falat is feldobják

Trükkök, amik a legrondább falat is feldobják

Repedések, egyenetlen felületek, szabálytalan falsík, aszimmetria, foltok, elszíneződés: hosszú az a lista, amely a fal hibáit tartalmazza, mi pedig összegyűjtöttük, milyen tartós, átmeneti és kreatív megoldásokkal lehet felvenni velük a harcot.

Csináld magad: előszobafal

Csináld magad: előszobafal

Az előszobafal, a fogas, az akasztó csupa olyan kellékek, amik gyakran kimerítik a szükséges rossz fogalmát, hiszen valahogyan muszáj megoldani a kabátok, sapkák, sálak tárolását. Aki nem szeretné az egész problémakört egy gardróbszekrénybe „zárni”, annak most itt jön 5 inspiráló ötlet, ami kicsit feldobja az előszobafal műfaját.

DIY fali kulcstartó készítése

DIY fali kulcstartó készítése

Indulás előtt nem találod a lakás- vagy a kocsikulcsot? Sosincs szem előtt a pincekulcs, amikor épp szükség lenne rá? Sokat bosszankodsz amiatt, hogy ezeknek az ajtókat nyitó kulcsocskáknak folyamatosan lába kél? Íme, egy egyszerű, de annál szemrevalóbb kulcstartó elkészítési javaslat, amely véget vet ennek a problémának. A kulcstartó akár az ajtóra, akár az ajtó közelébe, az előszobába is felszerelhető, amelyekbe a kulcscsomók könnyedén fellógathatók. Így minden kulcs a helyére kerül, és vége a hosszadalmas keresgéléseknek.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!