Banner

Építőanyag-kereskedés – építőanyag profiktól

Az építkezés hosszú időre szól - ne bízza az eredményt a véletlenre! Építőanyagot vásároljon szakértőktől, kiváló minőségben!

építőanyag-kereskedés

Az építkezés és a felújítás anyagilag nagyon is nagy kiadás, éppen ezért fontos, hogy az alapanyagok beszerzésekor olyan építőanyag-kereskedést, forgalmazót keressünk, ahol nemcsak minőséget kapunk, de a szakértelem is biztosított, a tisztességes eljárás pedig alap. Mit kínálhat ezen felül egy megbízható építőanyag-kereskedés?

Szakértői támogatást

Egy megbízható építőanyag-kereskedés alapja egy olyan csapat, ami széleskörű információkkal tudja segíteni a vásárlót.

Országos házhozszállítást

Aki szeret otthonról vásárolni, netán nem tudja megoldani a szállítást, válasszon olyan építőanyag-kereskedést, ahol a házhozszállítás is biztosított.

Vevőszolgálatot

Vásárlás során előfordulhatnak fennakadások, éppen ezért fontos, hogy az eladó biztosítsa vásárlói számára – akár az online - vevőszolgálatot, ahol panasszal élhetnek, ügyük pedig gyorsan megoldódik.

Termékfoglalást

Ezzel a szolgáltatással a vásárlónak lehetősége nyílik arra, hogy a legközelebbi áruházban már vásárlás előtt online leadja rendelését, hogy aztán a megrendelt terméket pár órán belül át is tudja venni.

Törzsvásárlói programot

A hűséges vásárlók számára készült program nemcsak kedvezményes árakat biztosít, de a vevő első kézből értesülhet az egyedi ajánlatokról, kedvezményesen vehet igénybe szolgáltatásokat.

Prémium szolgáltatásokat

Az építőanyag-kereskedő az áruházban, webshopban nem elérhető termékek beszerzését is vállalhatja, sőt a kiválasztott és megvásárolt termékeket az építkezési, felújítási munkákhoz igazodva, akár több részletben szállítja. Ezen felül olyan szakemberkereső rendszert (adatbázist) működtet, ahol a vásárló a megfelelő szaktudású mesterembert is megtalálja.

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Banner

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!