Ezek a barkácseszközök a nők kedvencei

Az „ezermesterség” ma már nem férfiprivilégium, a nők is pont olyan magabiztosan nyúlnak a különféle barkácseszközökhöz, mint az erősebbik nem. Olyan termékeket mutatunk, amik különösen közel állnak a női lélekhez.

Az akkus csavarozó

Legyen szó bútorok össze-vagy szétszereléséről, villanyszerelésről, ez a masszív, ergonomikus eszköz a cserélhető „fejeknek” köszönhetően bármelyik csavarral elbír. Nem utolsó szempont, hogy kevés helyet foglal, és már csak a formája miatt is hamar belopja magát az ember szívébe.

akkus csavarozó

A dekopírfűrész

Bár magabiztos használata nem megy gyakorlás nélkül, aki egyszer ráérez a gép precíz erejére, nem riad vissza, hogy legközelebb maga vágja a munkalapot, a polcot, a lambériát vagy éppenséggel a szegélylécet.

dekopírfűrész

A ragasztópisztoly

Az adventi koszorú, az őszi kopogtató, a farsangi jelmez, a babaház és megannyi saját készítésű dekoráció nélkülözhetetlen eszköze a ragasztópisztoly, ami az egyik legintelligensebb ragasztó-megoldás a stift óta. Tipp: Így vásároljon ragasztópisztolyt!

ragasztópisztoly

A gyalu

Kerti bútorok, lambériák, faházak, parketták, ládák, ablakkeretek, ajtók: egy háztartásban se szeri se száma azoknak a fafelületeknek, amik időről-időre ráncfelvarrásra szorulnak, azokról nemcsak a régi festéket, de gyakran a vastag lakkréteget is el kell távolítani. A munka könnyűszerrel elvégezhető, ha van otthon gyalu-és felsőmaró. Tipp: Leheljen új életet a régi felületekbe finomcsiszolóval!

gyalu

A festékszóró

A fenti szerszámokhoz hasonlóan a festékszóróra is hamar rákap az ember, ha egyszer ráérez. Egy gyönyörű festékszóró mellett nincs szükség szakemberre, mi magunk is olyan felületeteket tudunk varázsolni, ami felér egy profi munkával.

festékszóró

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!