Oldal tetejére

5+1 praktikus kerti bútor az erkélyre és teraszra

Lassacskán minden feltétel adottá válik, hogy újra találkozzunk barátainkkal, rokonainkkal, és az erkélyre vagy teraszra kiülve kicsit elengedjük magunkat. Az ilyen vibráló vagy meghitt találkozások sikeréhez nagyban hozzájárulhat egy-egy szép kerti bútor vagy praktikus kiegészítő – ilyenekből készítettünk most egy rövid listát!

Kerti bútor

Bambusz zsúrkocsi

Legyen szó estébe hajló összejövetelről vagy hangulatos vasárnapi brunchról, ha a teraszon vagy erkélyen időzünk, akkor jól jöhet egy bambusz zsúrkocsi! Nemcsak azért hasznos, mert sok dolog kis helyen is elfér, hanem azért is, mert a konyhában vagy akár más helyiségekben is hasznát vehetjük még! Természetes, bambusz alapanyagának köszönhetően kifejezetten mutatós darab.

Sarokelem kanapé

Persze vannak olyan erkélyek vagy teraszok, ahol nem fér el egy komplett bútorszett. Ilyen helyekre találták ki a moduláris bútorcsaládot, aminek részegységeit külön külön is használhatjuk. Ha nem szeretnénk lemondani a kényelemről, de figyelnünk kell a praktikumra is, akkor egy sarokelem kanapé remek választás lehet!ű

Összecsukható nyugágy

Pálmás pihenőszék

Ha van a kerti bútorok között alapdarab, akkor az talán az összecsukható nyugágy. Ez a bútortípus hosszú évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend, nem véletlenül: könnyen tárolható, egyszerű szerkezetű, hosszú élettartamú és természetesen a forma sem utolsó. A Praktiker kínálatában többféle kárpittal is kapható – nekünk most épp a pálmaleveles a kedvencünk!

Mozaikos balkon szett

Ha már a kisebb alapterületnél tartottunk: a legtöbb erkélyre csupán egy asztalka és két kisebb szék fér el. Ebben a termékkörben a leginkább elterjedt típus a fából készült, összecsukható balkonszett, de ezen túl is van alternatíva! Ilyen mozaikos bútorcsalád, ami nem csak rendkívül mutatós, de tartogat még praktikus kiegészítőket: kisebb és nagyobb asztalkát, sarokelemet vagy tároló állványt!

Rattan szett

Nem maradhat ki ebből a felsorolásból a rattan szett, ami az elegáns stílust és a határtalan kényelmet képviseli. Ez nemcsak árában, hanem méretében is már a felsőbb kategóriába esik, elsősorban tágasabb terekhez, nagy alapterületű teraszokra ajánljuk.

Plusz egy: jó ha van 

A bútorok mellett van még egy olyan termékkör, amiről mindenképp érdemes említést tenni. Az árnyékolás kapcsán számos különböző megoldás létezik, napellenzőktől kezdve a napernyőkig, ezek közül az egyik legizgalmasabb variáció a napvitorla. Különböző méretekben, egyedi igények szerint szerelhetők, ráadásul hangulatos dekorációnak is tökéletes!

Kövesd a Praktiker a Youtube-on is!

Hasznos volt ez az oldal?