Trapézlemez kerítés készítése házilag

Trapézlemez kerítés készítése házilag

A sokoldalú trapézlemez igazi klasszikus termék a kínálatban: egyaránt megoldható vele a tetőfedés, homlokzatburkolás, térelválasztás, de kerítést is könnyedén lehet belőle építeni! Rövid cikkünkben utóbbi mikéntjére térünk ki alaposabban, pár lépésben felvázoljuk, hogyan lehet egyszerűen, gyorsan és olcsón kerítést építeni házilag trapézlemezből!

Trapézlemez tetőre, homlokzatra, kerítésnek

Trapézlemez tetőre, homlokzatra, kerítésnek

A trapézlemez bevált tetőfedő, homlokzatburkoló, de kerítésként is megállja a helyét! Költségtakarékos megoldás és gyorsan kivitelezhető. A megfelelő helyre válassza a megfelelő bordázatot!

Ágyásszegély, fűszegély: segítünk választani!

Ágyásszegély, fűszegély: segítünk választani!

Ha azt a szót halljuk, hogy ágyásszegély, valószínűleg mindenkinek ugyanaz a termék ugrik be: csiszolt fenyőből készült, felgöngyölt formában kapható, egymáshoz drótozott fadarabok. Nem véletlenül népszerű, hiszen olcsó, mutatós, szinte bármilyen stílusú kerthez passzol. De ne felejtsük, hogy van élet a fenyőfából készült ágyásszegélyeken túl – mutatjuk is a kedvenceinket!

Ötletek az ágyásszegély kialakításához

Ötletek az ágyásszegély kialakításához

Ha azt a szót halljuk, hogy ágyásszegély, valószínűleg mindenkinek ugyanaz a termék ugrik be: csiszolt fenyőből készült, felgöngyölt formában kapható, egymáshoz drótozott fadarabok. Nem véletlenül népszerű, hiszen olcsó, mutatós, szinte bármilyen stílusú kerthez passzol. De ne felejtsük, hogy van élet a fenyőfából készült ágyásszegélyeken túl – mutatjuk is a kedvenceinket!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!