Öntözőrendszer kertbe, balkonra

Öntözőrendszer kertbe, balkonra

Az öntözőrendszer gondos kiválasztása és szakszerű telepítése megéri az időt és az energiát, segítségükkel kertünk biztosan átvészeli a forró hónapokat. Végeztesd a napi locsolást automata rendszer segítségével, amíg az árnyékosban pihensz vagy a nyári szabadságodat töltöd! Cikkünkben összegyűjtöttük a választáshoz szükséges tudnivalókat, valamint a locsolóeszközök legnépszerűbb darabjait is átnézzük.

Önlocsoló kert PET palackból

Ha nincs időd locsolni, vagy szeretnéd hogy életben maradjanak a konyhanövényeid amíg te nyaralsz, ez a kis konyhakert neked való. Szuper helytakarékos, csak egy falfelület kell hozzá, néhány PET palack néhány csődarab és pár apróság.
Kreatív és okos öntözőrendszerek

Kreatív és okos öntözőrendszerek

A jól működő öntözőrendszerek gondos kiválasztása és telepítése megéri az időt és az energiát, segítségükkel kertünk biztosan átvészeli a forró hónapokat, az automata rendszerek pedig akkor is elvégzik a munkát, ha mi kivesszük a jól megérdemelt nyári szabadságot. Összeszedtük, milyen öntözőrendszerek között válogathatunk.
Létezik csavarodásmentes locsolótömlő?

Létezik csavarodásmentes locsolótömlő?

Az egészséges és zöld kerthez elengedhetetlen a rendszeres öntözés és a megfelelő kerti locsoló. Szerencsére a megbízható locsolócsövek technológiája rendkívül sokat fejlődött az utóbbi években, így sokféle hasznos és hatékony lehetőség közül válogathatunk, ha új slagot keresünk a kertünkbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!