Oldal tetejére

A munkapad választás szempontjai

Ha már munkapadok és munkaasztalok között válogatsz, akkor valószínűleg nem jössz zavarba a kétkezi munkától, szóval gyorsan rá is térünk a lényegre: a megfelelő munkapad kiválasztására. Érdemes néhány jellemzőt alaposan megismerni és ezek alapján a helyes döntést meghozni!

Munkapad - Praktiker

Munkapadok terhelhetősége

Satupad, műhelyasztal, Hecht munkapad, mindegy hogyan hívjuk, egy igazi ezermesternek a műhelyéből nem hiányozhat az egyéb műhely kiegészítők mellett! Vannak olyan szerszámok és eszközök, amelyek használata mellett a legegyszerűbb modellek nem biztos, hogy időtálló választásnak bizonyulnak, de egy klasszikus, fa munkaasztal korántsem esik ebbe a kategóriába – örökzöld darab!

Amennyire egyszerű konstrukció, annyira praktikus és jól terhelhető: tartós acélkerete összecsukható, a fából vagy tömörített bambuszból készült szorítópofák közti nyílás pedig az adott munkához illeszkedően állíthatóak. Ha egy ilyen munkapadot satuval egészítesz ki, akkor már tényleg minden adott a barkácsoláshoz!

Milyen munkához milyen munkapadot válasszunk?

Ha mégsem elégednél meg az összecsukható munkapaddal, akkor nézelődj az univerzális munkaasztalok között! Habár itt is fogsz találni összecsukható munkaasztalt, ilyen például a Keter összecsukható munkaasztal, mégis a kevésbé kompakt termékek dominálnak ebben a kategóriában.

Egy fémkeretes műhelyasztal jó választás, ha szükséged van az eszközeid elhelyezésére is: fiókokkal és kampókkal praktikus teret biztosít a barkácsolásra. Ha pedig tényleg a legnagyobbra pályázol, akkor olyan fémpolcos rendszert javaslunk, ami fa munkapaddal van kiegészítve!

A munkapadok mellett a kéziszerszámok széles választékát is megtalálod a Praktikerben!

Hasznos volt ez az oldal?

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!