Oldal tetejére
Kreatív ötletek

Kreatív ötletek

 • Klasszikus, erdei, romantikus vagy luxus karácsony? A karácsonyi ünnepvárás során nemcsak a karácsonyfát, hanem az otthonunkat is ünneplőbe öltöztetjük. Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen trendek figyelhetők meg idén a karácsonyi dekoráció terén.

  Tovább
 • A beton azért remek választás, mert amellett, hogy érdekes és modern, még olcsó is. A kültéren használt beton virágtartó nagy előnye, hogy elég nehéz olyan szelet elképzelni, ami felborítaná. Cikkünkben bemutatjuk, hogy készíthetjük el beton kaspónkat könnyedén otthon.  Tovább
 • Habár egy szép karácsonyhoz nem feltétlenül kell hatalmas dekoráció, sokan azért fontosnak érzik, hogy az ünnepek környékén egy kicsivel több figyelmet szánjanak otthonukra. A karácsonyi vacsora, ezen keresztül pedig az asztali dekoráció is fontos elem az ünnepek során – ezért mélyültünk el kicsit jobban a dekorálás és a karácsonyi dekorációk világában. Néhány jó tanácsot, illetve egy praktikus „csináld magad” dekorötletet is hoztunk!

  Tovább
 • A karácsonyi ajándékozás kétségtelenül kiemelt pillanata az évnek, vannak, akik ilyenkor mutatják ki igazán a szeretetüket. Persze itt nem nagy és drága dolgokra gondolunk, egyszerűen valami figyelmességre, ami tényleg egyedivé, különlegessé teszi az ajándékozás pillanatát. Ez pedig akár egy saját kezűleg készített csomagolás is lehet – ilyen ötleteket gyűjtöttünk össze!

  Tovább
 • A karácsonyi dekorációkhoz nem feltétlenül kell drága díszeket vásárolni, hiszen egyszerű dolgokból is készíthetünk olcsó és különleges karácsonyfadíszeket – például drótból, filcből, tobozból vagy akár papírból. Különösebb kézügyességre sem lesz szükségünk hozzá, csak egy kis türelemre, így kezdők is bátran nekiláthatnak, de családi programnak is tökéletes lehet. Nincs más hátra: következzenek az egyedi karácsonyi díszek!

  Tovább
 • Összegyűjtöttük a legnépszerűbb ötleteket az ablakok ünnepi dekorálására. A hozzávalókat a Praktikernél gyorsan, könnyedén beszerezheti!
  Tovább
 • A 2021-es év karácsonyi hívószava a természetesség. Az biztos, hogy a természetes anyagból készült dekoráció sosem megy ki a divatból, de idén kifejezetten népszerűnek ígérkeznek a hagyományosabb formák, klasszikus színek és anyagok. Megmutatjuk a legújabb dekorációs ötleteket, amelyekből inspirálódhatunk, következzenek a 2021-es karácsonyi dekorációs trendek!

  Tovább
 • Az iskolakezdés terhei nemcsak a családi kasszát terhelik, hanem sok tekintetben a környezetet is. Minden év szeptemberében olyan kiadások merülnek fel, amik egyfelől racionalizálhatóak, másfelől – bizonyos elemei – egészen egyszerűen megspórolhatóak. Rövid cikkünkben átnézzük azokat az iskolakezdéshez kötődő praktikákat, amikkel környezetünknek és pénztárcánknak egyaránt kedvezhetünk.

  Tovább
 • A krétafesték már több éve egy „régi új” ismerős, ismét felfedeztük magunknak, hogy mennyi mindenre jó. Nagy népszerűségének ellenére még nem adtunk számot a páratlan lehetőségeivel, éppen ezért cikkünkben most jobban megvizsgáljuk a krétafesték típusait és felhasználási módjait!

  Tovább
 • Indulás előtt nem találod a lakás- vagy a kocsikulcsot? Sosincs szem előtt a pincekulcs, amikor épp szükség lenne rá? Sokat bosszankodsz amiatt, hogy ezeknek az ajtókat nyitó kulcsocskáknak folyamatosan lába kél? Íme, egy egyszerű, de annál szemrevalóbb kulcstartó elkészítési javaslat, amely véget vet ennek a problémának. A kulcstartó akár az ajtóra, akár az ajtó közelébe, az előszobába is felszerelhető, amelyekbe a kulcscsomók könnyedén fellógathatók. Így minden kulcs a helyére kerül, és vége a hosszadalmas keresgéléseknek.

  Tovább
Aktuális akcióink!