Oldal tetejére
Kreatív ötletek

Kreatív ötletek

 • Habár egy szép karácsonyhoz nem feltétlenül kell hatalmas dekoráció, sokan azért fontosnak érzik, hogy az ünnepek környékén egy kicsivel több figyelmet szánjanak otthonukra. A karácsonyi vacsora, ezen keresztül pedig az asztali dekoráció is fontos elem az ünnepek során – ezért mélyültünk el kicsit jobban a dekorálás és a karácsonyi dekorációk világában. Néhány jó tanácsot, illetve egy praktikus „csináld magad” dekorötletet is hoztunk!

  Tovább
 • A karácsonyi ajándékozás kétségtelenül kiemelt pillanata az évnek, vannak, akik ilyenkor mutatják ki igazán a szeretetüket. Persze itt nem nagy és drága dolgokra gondolunk, egyszerűen valami figyelmességre, ami tényleg egyedivé, különlegessé teszi az ajándékozás pillanatát. Ez pedig akár egy saját kezűleg készített csomagolás is lehet – ilyen ötleteket gyűjtöttünk össze!

  Tovább
 • A karácsonyi dekorációkhoz nem feltétlenül kell drága díszeket vásárolni, hiszen egyszerű dolgokból is készíthetünk olcsó és különleges karácsonyfadíszeket – például drótból, filcből, tobozból vagy akár papírból. Különösebb kézügyességre sem lesz szükségünk hozzá, csak egy kis türelemre, így kezdők is bátran nekiláthatnak, de családi programnak is tökéletes lehet. Nincs más hátra: következzenek az egyedi karácsonyi díszek!

  Tovább
 • Összegyűjtöttük a legnépszerűbb ötleteket az ablakok ünnepi dekorálására. A hozzávalókat a Praktikernél gyorsan, könnyedén beszerezheti!
  Tovább
 • A 2021-es év karácsonyi hívószava a természetesség. Az biztos, hogy a természetes anyagból készült dekoráció sosem megy ki a divatból, de idén kifejezetten népszerűnek ígérkeznek a hagyományosabb formák, klasszikus színek és anyagok. Megmutatjuk a legújabb dekorációs ötleteket, amelyekből inspirálódhatunk, következzenek a 2021-es karácsonyi dekorációs trendek!

  Tovább
 • Az iskolakezdés terhei nemcsak a családi kasszát terhelik, hanem sok tekintetben a környezetet is. Minden év szeptemberében olyan kiadások merülnek fel, amik egyfelől racionalizálhatóak, másfelől – bizonyos elemei – egészen egyszerűen megspórolhatóak. Rövid cikkünkben átnézzük azokat az iskolakezdéshez kötődő praktikákat, amikkel környezetünknek és pénztárcánknak egyaránt kedvezhetünk.

  Tovább
 • A krétafesték már több éve egy „régi új” ismerős, ismét felfedeztük magunknak, hogy mennyi mindenre jó. Nagy népszerűségének ellenére még nem adtunk számot a páratlan lehetőségeivel, éppen ezért cikkünkben most jobban megvizsgáljuk a krétafesték típusait és felhasználási módjait!

  Tovább
 • Indulás előtt nem találod a lakás- vagy a kocsikulcsot? Sosincs szem előtt a pincekulcs, amikor épp szükség lenne rá? Sokat bosszankodsz amiatt, hogy ezeknek az ajtókat nyitó kulcsocskáknak folyamatosan lába kél? Íme, egy egyszerű, de annál szemrevalóbb kulcstartó elkészítési javaslat, amely véget vet ennek a problémának. A kulcstartó akár az ajtóra, akár az ajtó közelébe, az előszobába is felszerelhető, amelyekbe a kulcscsomók könnyedén fellógathatók. Így minden kulcs a helyére kerül, és vége a hosszadalmas keresgéléseknek.

  Tovább
 • A friss fűszerek éppúgy egy hobbiszakács „kellékei”, mint egy jó minőségű edény vagy egy éles kés. Épp ezért most megmutatjuk, hogyan készíthetünk el egyszerűen, hat leggyakrabban használt fűszernövény számára egy olyan plafonra vagy polcra fellógatható, praktikus fűszernövénytartót, ami által a friss ízek karnyújtásnyi közelségbe kerülnek a konyhában.

  Tovább
 • Itt egy újabb karácsony, szinte menetrendszerűen kezdjük otthonaink dekorációját, szépítgetését. Valljuk be, az otthonszépítés is olyan, mint a csoki: ember legyen a talpán, aki egy kóstoló után abba tudja hagyni. Ezért is vannak évről évre karácsonyi dekorációs trendek, amik kellő inspirációt adnak ahhoz, hogy továbbszépítsük otthonunkat – ezek a trendek alapján állítottunk össze egy kis listát a kedvenc Praktikeres lakberendezési kiegészítőkről!

  Tovább
 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!