Oldal tetejére

Kültéri fényfűzér saját kezűleg

Három egyszerű kültéri fényfüzér, amellyel feldobhatjuk kertünket, erkélyünket! Megmutatjuk a karácsonyi trendeket, illetve hogyan tudjuk könnyedén felhelyezni őket. Tudjon meg többet! – Praktiker ötletek

LED fényfüzér a Praktikertől

Beléptünk az adventi időszakba, megkezdődött a családi készülődés, az otthon közös dekorálása. A lakás, ház ünnepi feldíszítésének, szépítésének régi hagyománya van, de csak az utóbbi évtizedekben terjedtek el azok a modern dekorelemek és égősorok, amelyekről mostani cikkünkben beszélni fogunk.

Színes gömbök

A karácsonyfák díszítésénél használt színes gömbök ma már kikerülhetnek akár a ház falára, a kerti fákra, bokrokra, teraszkorlátra stb. Mivel a boltokban ezeknek a díszeknek hihetetlen széles tárháza található meg, így nem lesz nehéz dolgunk, ha szeretnénk egy olyan gömbkészletet vásárolni, ami színben és dizájnban passzol a házunk stílusához.

kültéri fényfűzér

Kaphatók visszafogott hangulatú gömbök matt fényhatással, de leginkább az opálos fényű, színes gömbök népszerűek. Attól függően, hogy hova lógatjuk fel őket, válasszunk kisebb vagy nehezebb verziókat. Az üvegből vagy törékenyebb anyagból készült gömböknél előnyösebb egy teljes gömbsort vásárolni, ahol a gömbök biztosan rá vannak ragasztva, kötve a fűzérre, így kisebb az esélye annak, hogy lepottyan és tönkremegy.

Fehér vagy színes LED-fényfüzér

A fényfűzérek a karácsonyi dekorálás elengedhetetlen eszközei. Ezekből is nagyon sokféle van a piacon, akár fényhatásukat, színüket, akár formájukat tekintve is. A dekorációs LED-láncokból kapható hagyományos, pici gömbégős verzió is, de ha valaki nagyon trendivé szeretné varázsolni az otthonát, vegyen hópehely, csillag vagy egyéb fantáziadúsabb formájú égősort.

A színváltó égősorok nagyon közkedveltek, főleg a kisgyerekek imádják nézni őket, és a téli estéken nagyon meghitt hangulatot lehet velük varázsolni az utcafrontról nézve is. A havas tájban megbúvó házakon különösen elegáns hatást tud kelteni a hófehér LED-égősor, próbáljuk ki ezt a típust is! Nemrégiben terjedtek el a világító LED-fényhálók és -fényfüggönyök. Ezekből is kapható meleg vagy hideg hatású fényt árasztó verzió, és különösen praktikus, hiszen szerkezetükből adódóan nem kell olyan sok energiát fektetni a LED-égők rögzítésére, felakasztására.

LED fényfűzér a Praktikertől

A LED-fényfüzérek használata egyszerű. Általában vagy konnektorra csatlakoztatva működnek, vagy elemmel vannak ellátva. A ház adottságai és a hangulatunk határozza meg, hogy melyik a jobb számunkra. Érdemes tájékozódni a vásárlás előtt, főleg a LED-lánc hosszúságáról, energiaigényéről, az égők egymástól való távolságáról stb. Az energiatakarékos LED-láncok előnye a hosszú üzemidő, aminek köszönhetően a füzérek nem melegednek fel, így használatuk kiemelt biztonság mellett történhet.

Jégcsapégők

A karácsonyi fényáradat elérésének egyik legszebb eszköze a jégcsap alakú égősor. Természetesen ebből is rendelkezésre áll mindenféle színű verzió a boltokban, de a fehér, szinte már naturalisztikus hatású típus is igazán szép. Egyik igen trendi változata a vízcsepp égősor, ami a nevéhez méltóan vízcsepp alakú, gyönyörű, misztikus hangulatú fényhatást tud kelteni a kinti fákra, növényekre helyezve.

Kapcsolódó termékeink

Kövesse a Praktikert a Facebookon is!

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével