Elektromos seprű, gyorsfelmosó: modern takarítószerszám-körkép

Nagyot fordult a világ a felmosófa és a seprű óta, se szeri se száma azoknak a takarítóeszközöknek, amik nemcsak felgyorsítják, de meg is könnyítik az undok házimunkát. A legpraktikusabbakat szedtük össze. 

Gyorsfelmosó

Megmerít, ránehezeik, csavar: ezt a mozdulatot mindenki ismeri, ha felmosásról van szó, pedig ma már elég megmeríteni, és mindössze „pedálozni” ahhoz, hogy a felmosófejből kipörgessük a felesleges vizet. És ha ez nem volna elég, a lábbal hajtható csavarókosár újrahasznosított anyagból készült. Itt találja!

gyorsfelmosó

Elektromos seprű

A takarítóeszközök palettáján a porszívó és a seprű között helyezkedik el az elektromos seprű, ami a padló tisztántartásának egyik legpraktikusabb eszköze. Nemcsak a porcicákat semmisíti meg, de a hajszálakat, morzsákat, port is felszedi. Hosszú életű akkumulátorral működik, a piszkot egy könnyen üríthető tartályba gyűjti.

elektromos seprű

Takarítórobot

Bár a takarítórobot nem új találmány, egyre „erősebb” verziókat dobnak piacra, amik már akár 120 percen keresztül képesek üzemben maradni, a legalacsonyabb helyekre is beférnek, ráadásul extra csendesen végzik a dolgukat.

takarítórobot

További olvasnivaló: Milyen takarítógépet vegyek?

UV-fényes ágytisztító

Az atkák és baktérium ádáz ellensége az UV-fénnyel működő, HEPA-szűrővel felszerelt okos eszköz, ami a ultraviola sugarakkal hatástalanítja a poratkákat. Könnyedén használható ágyak, matracok, kárpitos bútorok és szőnyegek tisztítására.

Kapcsoló cikk: Gőztisztító - tippek a hatékony használathoz

UV-tisztító

Teleszkópos nyél

Míg az egyik ember 160 centiméter magas, a másik 185, és kizárt, hogy egyazon partvis mindkettőnek kényelmes legyen – kivéve persze akkor, ha adott kellék nyele teleszkópos, ami 65-ról 110 centiméterre növelhető.

Portörlő kesztyű

Valójában a világ egyik leglogikusabb ötlet volt az, amikor a portörlő rongyot és a kesztyűt egy termékbe koncentrálták: a portörlő kesztyű nemcsak kényelmes, de praktikus is.

portörlő

Vasalókesztyű

Azokban a háztartásokban, ahol a vasalás mindennapos, szinte kötelező kellék a vasalókesztyű, ami nemcsak az égési sérülésektől kímél meg, de a formai kialakításuk miatt nehezen vasalható ruhaneműkkel is megbirkózik.

vasalókesztyű

Kövesse a Praktikert a Facebookon is!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!