New York a lakberendezésben

Aki szeret utazni, tudja, milyen érzés, amikor egy város rabul ejti a szívét, és ha tehetné, évente többször is repülőjegyet váltana oda. Sokak számára ez a város New York, ami hangulatával, épületeivel hagy örök nyomot. Néhány lakberendezési tippel az otthonunkba hozhatjuk a várost.

Az ikonikus New York poszter

Szinte mindenki ismeri azt az 1932-ben készített képet, ami a Rockefeller Center tetején készült, és tizenegy építőmunkás ebédidejét örökíti meg a magasban. Bár a fotós kiléte mind a mai napig nem bizonyított, az biztos, hogy a fotó nemcsak világhírű, de New York egyik szimbóluma is lett.

New York poszter

A termékért kattintson a fotóra!

New York-tapéták

Aki egy egész falrészletet szentelne a városnak, bátran bevállalja a New York tapéták egyikét, amik egészen biztos, hogy becsempészik a lakásba a Nagy Alma életérzést. 

New York tapétaNew York tapéta

New York fotótapéta
Kattintson a képekre a termékekért!

New York-os kulcstároló

Aki szereti a a letisztult stílust, a visszafogott grafikákat, szeretni fogja azt a kulcstárolót, amin alig pár vonal emlékeztet a világ egyik legizgalmasabb városára. 

New York kulcstároló

New York tároló

Aki mindössze egy apró New York-i részletre vágyik, netán egy kis színt csempészne az otthonába, válassza a fekete-sárga tárolót vagy szemetest!

New York taxis tárolóNew York-os szemetesKövesse a Praktikert a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!