Fürdőszobabútor

Fürdőszobabútor

Kapcsolódó termékeink

Az ideális fürdőszobaszekrénynek ennyi mindent kell tudnia

Az ideális fürdőszobaszekrénynek ennyi mindent kell tudnia

A fürdőszobaszekrények kiválasztásakor a legfontosabb szempont, hogy ergonomikus és praktikus legyen. Segítünk átgondolni, milyen helytakarékos és biztonságos megoldásokkal tudjuk kényelmesebbé tenni a fürdőszobában töltött időt.

Ezek 2022 fürdőszoba trendjei

Ezek 2022 fürdőszoba trendjei

Fürdőszoba trendek jönnek és mennek, de mi ettől még nem verjük le évről évre a csempét, csak hogy megfeleljünk az aktuális divatnak. Ha viszont kicsit felfrissítenénk a fürdőt, vagy éppen egyébként is felújításra készülünk, érdemes ihletet meríteni az aktuális irányzatokból. 

Hatalmas fejlődés ment végbe a szaniterek, fürdőszobabútorok terén. Szánjunk időt rá, hogy megismerkedhessünk azzal,  milyen új praktikus, energia- vagy épp víztakarékos termékek, illetve intelligens megoldások állnak rendelkezésre. Ezt ajánlja a Praktiker szakértője, Wahl Ágnes kategória menedzser is.

Tanácsok és praktikus ötletek fürdőszoba-felújításhoz

Tanácsok és praktikus ötletek fürdőszoba-felújításhoz

Akár új házat építünk, akár vásárolunk, a fürdőszoba tervezése vagy felújítása mindenképpen napirendre kerül, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle igényünk van a fürdőt illetően. A fürdőszoba megtervezése azonban bonyolult feladat, hiszen általában nagyon kis helyre kell praktikusan és kényelmesen elhelyezni az összes fürdőszobai elemet, ráadásul ezeket utólag már nem lehet variálni.

Ilyen a tökéletes fürdőszobaszőnyeg

Ilyen a tökéletes fürdőszobaszőnyeg

A fürdőszobaszőnyeg a fürdés és a zuhanyzás tevékenységének nyitó és lezáró helyszíne, azonban egy rosszul megválasztott szőnyeg sok bosszúságot okozhat, gyakran rendkívül egészségtelen is lehet, így érdemes nagyobb figyelmet fordítanunk a kiválasztásánál. Milyen is egy jó fürdőszobaszőnyeg?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!