Kevés hely, nagy lehetőség: így tárolj okosan a fürdőszobában!

Aki kicsi lakásban él, tudja mennyi bosszúságot és mekkora fejtörést tud okozni a helytakarékos és okos tárolás. Ez különösen igaz a fürdőszobára, aminek olyan apró dogokat kell “elnyelnie”, mint a kozmetikumok, a borotva, a hajszárító vagy épp a vécépapír. Akinél a fürdőszobaszekrény már megtelt, annak mutatunk 11 olyan extra területet, amit érdemes kihasználni.

Egy extra polc a mosdó fölött a legtöbb fürdőben elfér. Lehet, hogy ehhez a tükröt feljebb kell helyezni, de egy egész polcnyi hely megéri a fáradozást.

A vécé feletti falterület is alkalmas lehet arra, hogy egy kisebb szekrényt, polcot vagy csak egy kosarat, zsákot odahelyezzünk a vécépapírnak, az illatosítónak vagy a tisztítószereknek.

A fűszertartó-szerű kispolc rengeteg kisebb kozmetikumot és kelléket elbír, ráadásul rásimul a falra, így túl sok helyet nem is foglal.

Ha másutt nincs hely, a vécécsésze mellett biztosan. Ide egy karcsú szekrény biztosan befér.

A szekrényajtó belső részét is érdemes kihasználni, az erre a célra kialakított akasztókon elfér például a hajszárító vagy a tisztítószerek.

Az okos törölközőtartónak nincs párja, főleg azoknak, amik nagyon kevés hellyel is beérik.

A magas, de keskeny polcok kevés helyet foglalnak, de annál több mindent elbírnak. A mágnesnek nemcsak a konyhában, de a fürdőszobában is hasznát vehetjük.

A plafont is érdemes kihasználni. Ha máshogy nem megy, függesszünk oda egy tárolót.

A falra erősített “zsebek” ugyancsak kevés helyet foglalnak, de sokat elbírnak. Aki nem szereti a textilből készített megoldásokat, keressen kerámiából vagy fából készített tárolókat.

Ha még üres a fürdőajtó belső fele, érdemes a lehető legjobban kihasználni azt is.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!