Oldal tetejére
GLAMOUR-napok

Újra GLAMOUR-napok a Praktikernél! 

Az idei GLAMOUR-napok 2021 tavaszán, április 8. és 11. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webshopjában igénybe vehetik a GLAMOUR-napokon biztosított 20% kedvezményt*. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab GLAMOUR kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra. 

Amennyiben az online rendelés a kuponkódot tartalmazza, a kupon bemutatása átvételnél nem szükséges.

Áruházaink nyitva tartása a legújabb kormányrendelet értelmében 2021.04.08-ával visszaáll az eredetire:
H-Sz: 8-20

V: 9-17 (Szolnok: 8-18)

Részletes tájékoztatás

*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2021. április 8. és 11. között egy alkalommal használható fel. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony árú termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.  

A GLAMOUR kuponokhoz hozzájuthatsz az áprilisi GLAMOUR magazin, az április 6-án megjelenő Kiskegyed vagy az április 7-én megjelenő Blikk Nők magazin megvásárlásával vagy a GLAMOUR mobilapplikáción keresztül, melynek segítségével szintén beválthatod a kupont, digitális formában.

A shoppingünnep keretein belül idén tavasszal is megrendezésre kerül a GLAMOUR-napok a Praktikerben is. A GLAMOUR-napok 2021. április 8. és 11. között tart a Praktikerben.

Az áruházak pontos listáját és címeit, itt érheted el: https://www.praktiker.hu/aruhazak 

GLAMOUR-napok a Praktiker webshopban

A kupon 2021. április 8. 0:00 és április 11. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék megrendelése esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

GLAMOUR-napok az előző években

A Praktiker 2015 óta vesz részt a GLAMOUR-napokon. A shoppingünnep évente kétszer, rendszerint tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A GLAMOUR-napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonodra és kertedre a megújulás, akkor látogass el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe és vásárolj olcsóbban a GLAMOUR-kuponfüzettel. A GLAMOUR-napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresd a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor általában 20%-kal olcsóbban tudod beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom, például a kerti termékek beszerzésére.

2020-ban is nagy sikerrel zárta a Praktiker a GLAMOUR-napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt közel 10.000 vásárló látogatta meg áruházainkat Budapesten és vidéken. A kuponok már a tavalyi évben is elérhetőek voltak az applikáción keresztül.