Oldal tetejére

Glamour-napok 2019

Glamour-napok 2019. április 11-14. 

Újra Glamour napok 2019 a Praktikerben! Mikor lesz pontosan? Az idei Glamour napok 2019 tavaszán április 11-14. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában igénybe vehetik a Glamour napokon biztosított 20% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab Glamour kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

Glamour napok

Részletes tájékoztatás

*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2019. április 11-14. között egy alkalommal használható fel. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.  

Glamour-napok a Praktiker áruházakban:

A Glamour napok kuponokhoz hozzájuthat a Glamour újság áprilisi számának megvásárlásával vagy a Glamour mobil applikáción keresztül, melynek segítségével szintén hozzájuthat a kuponhoz digitális formában.

A shoppingünnep keretein belül idén is megrendezésre kerül a Glamour napok 0. nap április 10-én, ezen azonban a Praktiker nem vesz részt. A Glamour napok 2019. április 11-14-ig tart a Praktikerben.

Az áruházak pontos listáját és címeit, itt érheti el: https://www.praktiker.hu/aruhazak 

Glamour-napok a Praktiker webshopban:

A kupon 2019. április 11. 0:00 és április 14. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék megrendelése esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

Glamour-napok az előző években

A Praktiker 2015 óta vesz részt a Glamour napokon. A shoppingünnep évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A Glamour napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonára és kertjére a tavaszi vagy őszi megújulás, akkor látogasson el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe és vásároljon olcsóbban a Glamour kuponfüzettel. A Glamour napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresse a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor általában 20%-kal olcsóbban tudják beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom például a kerti termékek beszerzésére.

2018-ben is nagy sikerrel zárta a Praktiker a Glamour napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt közel 10.000 vásárló látogatta meg áruházainkat Budapesten és vidéken. A kuponok  már a tavalyi évben is elérhetőek voltak az applikáción keresztül. 

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével