Oldal tetejére

Glamour-napok 2018

Glamour-napok 2018. október 11-14. 

Újra Glamour napok 2018 a Praktikerben! Mikor lesz pontosan? Az idei Glamour napok 2018 őszén október 11-14. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában igénybe vehetik a Glamour napokon biztosított 20% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab Glamour kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

Glamour napok

Glamour-napok a Praktiker áruházakban

A Glamour napok kuponokhoz hozzájuthat a Glamour újság októberi számának megvásárlásával vagy a Glamour mobil applikáción keresztül, melynek segítségével szintén hozzájuthat a kuponhoz digitális formában. Továbbá megtalálhatja a Glamour kupont a Kiskegyedben is. 

A shoppingünnep keretein belül idén is megrendezésre kerül a Glamour napok 0. nap október 10-én, ezen azonban a Praktiker nem vesz részt. A Glamour napok 2018. október 11-14-ig tart a Praktikerben

Az áruházak pontos listáját és címeit, itt érheti el: https://www.praktiker.hu/aruhazak 

Részletes tájékoztatás

A kupon bármely Praktiker áruházban, 2018. október 11-14. között egy alkalommal használható fel. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény webshopban történő vásárlás esetén nem érvényesíthető, személyes átvétel megjelölése esetén sem, kizárólag az áruházban történő személyes vásárlás esetén érvényes. Az október 11-14. között kupon felhasználásával generált forgalom nem kerül jóváírásra a törzsvásárlói kártyán.

Glamour-napok az előző években

A Praktiker 2015 óta vesz részt a Glamour napokon. A shoppingünnep évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A Glamour napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonára és kertjére a tavaszi vagy őszi megújulás, akkor látogasson el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe és vásároljon olcsóbban a Glamour kuponfüzettel. A Glamour napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresse a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor általában 20%-kal olcsóbban tudják beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom például a kerti termékek beszerzésére.

2017-ben is nagy sikerrel zárta a Praktiker a Glamour napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt közel 10.000 vásárló látogatta meg áruházainkat Budapesten és vidéken. A kuponok  már a tavalyi évben is elérhetőek voltak az applikáción keresztül. 

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével