Oldal tetejére

GLAMOUR-napok 2019. október 10-13.

Újra GLAMOUR-napok a Praktikerben! 

Az idei GLAMOUR-napok 2019 őszén, október 10. és 13. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webshopjában igénybe vehetik a GLAMOUR-napokon biztosított 20% kedvezményt*. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab GLAMOUR kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra. 

Amennyiben az online rendelés a kuponkódot tartalmazza, a kupon bemutatása átvételnél nem szükséges.

Online kuponkód: GLAMOUR201910

Részletes tájékoztatás:

*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2019. október 10. és 13. között egy alkalommal használható fel. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.  

GLAMOUR-napok a Praktiker áruházakban:

A GLAMOUR kuponokhoz hozzájuthat a GLAMOUR magazin októberi számának megvásárlásával vagy a GLAMOUR mobilapplikáción keresztül, melynek segítségével szintén hozzájuthat a kuponhoz digitális formában.

A shoppingünnep keretein belül idén is megrendezésre kerül a GLAMOUR-napok 0. nap október 9-én, ezen azonban a Praktiker nem vesz részt. A GLAMOUR-napok 2019. október 10. és 13. között tart a Praktikerben.

Az áruházak pontos listáját és címeit, itt érheti el: https://www.praktiker.hu/aruhazak 

GLAMOUR-napok a Praktiker webshopban:

A kupon 2019. október 10. 0:00 és október 13. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék megrendelése esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

GLAMOUR-napok az előző években

A Praktiker 2015 óta vesz részt a GLAMOUR-napokon. A shoppingünnep évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A GLAMOUR-napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonára és kertjére a tavaszi vagy őszi megújulás, akkor látogasson el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe és vásároljon olcsóbban a GLAMOUR-kuponfüzettel. A GLAMOUR-napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresse a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor általában 20%-kal olcsóbban tudják beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom például a kerti termékek beszerzésére.

2018-ban is nagy sikerrel zárta a Praktiker a GLAMOUR-napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt közel 10.000 vásárló látogatta meg áruházainkat Budapesten és vidéken. A kuponok már a tavalyi évben is elérhetőek voltak az applikáción keresztül. 

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével