Oldal tetejére
GLAMOUR-napok

Újra GLAMOUR-napok a Praktikernél! 

Az idei GLAMOUR-napok 2022 tavaszán, április 7.  és 10. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webshopjában igénybe vehetik a GLAMOUR-napokon biztosított 20% kedvezményt*. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab GLAMOUR kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra. 

Amennyiben az online rendelés a kuponkódot tartalmazza, a kupon bemutatása átvételnél nem szükséges.

Válogass webshopunkon termékeink közül az alábbi kategóriákból!

Építkezés, felújítás

Építkezés, felújítás

Megnézem
Lakberendezés, világítás

Lakberendezés, világítás

Megnézem
Fürdőszoba, konyha

Fürdőszoba, konyha

Megnézem
Épületgépészet, fűtés, hűtés

Épületgépészet, fűtés, hűtés

Megnézem
Padló- és falburkolás

Padló- és falburkolás

Megnézem
Szerszám, gép, műhely

Szerszám, gép, műhely

Megnézem
Háztartás

Háztartás

Megnézem
Szabadidő, sport, jármű

Szabadidő, sport, jármű

Megnézem
Csavar, zár, vasalat

Csavar, zár, vasalat

Megnézem

Részletes tájékoztatás

*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2022. április 7. és 10.  között egy alkalommal használható fel. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony árú termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.  

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az áprilisi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban.

A shoppingünnep keretein belül idén tavasszal is megrendezésre kerül a GLAMOUR-napok a Praktikerben is. A GLAMOUR-napok 2022. április 7. és 10. között tart a Praktikerben.

Az áruházak pontos listáját és címeit, itt érheted el: https://www.praktiker.hu/aruhazak 

GLAMOUR-napok a Praktiker webshopban

A kupon 2022. április 7. 0:00 és április 10. 23:59  között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék megrendelése esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

GLAMOUR-napok az előző években

A Praktiker 2015 óta vesz részt a GLAMOUR-napokon. A shoppingünnep évente kétszer, rendszerint tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A GLAMOUR-napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonodra és kertedre a megújulás, akkor látogass el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe és vásárolj olcsóbban a GLAMOUR-kuponfüzettel. A GLAMOUR-napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresd a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor általában 20%-kal olcsóbban tudod beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom, például a kerti termékek beszerzésére.

2021-ben is nagy sikerrel zárta a Praktiker a GLAMOUR-napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt közel 10.000 vásárló látogatta meg áruházainkat Budapesten és vidéken. A kuponok már a tavalyi évben is elérhetőek voltak az applikáción keresztül.