Oldal tetejére

Csináld magad: felesleges CD-ből így születik cuki kishal
Ha valamiből minden háztartásban akad pár felesleg, az egészen biztosan néhány CD és DVD. Ám hogy ne vesszenek kárba, mutatjuk újrahasznosításuk egyik legtündéribb megoldását, a CD-halat.

Bővebben >

Csináld magad: tavaszi dísz öntözőkannából
A jégbordás mínuszok után természetes, hogy az ember napsütésről, zöldről és a tavaszról álmodik, és bár a hideg évszak még egy ideig velünk marad, otthonunkba egy kreatív ötlettel becsempészhetjük a meleg évszakot.

Bővebben >

Csináld magad: muffinos kulcstartó filcből
A muffinforma mostanában lépten-nyomon felbukkan telefontokokon, pólókon, és ha szeretnénk, akár a kulcstartónkon is. Nagyon egyszerűen készíthetünk magunknak ilyen kulcstartót egy kis varrással, szinte csak filcre és színes gyöngyökre lesz szükségünk hozzá.

Bővebben >

Csináld magad: Karácsonyi asztaldísz
Ha természetes anyagokkal dekorálunk karácsonykor, akkor a lakás tökéletes dísze lehet ez a lécekből készült fa alakú dísz. Az egyszerű faanyagokból összeállítható formára aztán tetszésünk szerint akaszthatunk üvegdíszeket, amiket évről évre a hangulatunk szerint variálhatunk.

Bővebben >

Csináld magad: csillagdísz a fenyőfára
Egyszerű drótból is készíthetünk olcsó és különleges karácsonyfadíszeket. Különösebb kézügyességre sem lesz szükségünk hozzá, csak egy kis türelemre. Kezdők is bátran nekiláthatnak!

Bővebben >

Csináld magad: ünnepi gyertya egyszerűen
Néha elég csak a konyhában körülnézni, hogy megtaláljuk az ünnephez illő dekorációt. Ezt az egyszerű karácsonyi gyertyát akár a gyerekekkel közösen is elkészíthetjük.

Bővebben >

Csináld magad: karácsonyi díszek a fenyőfára
Ha unjuk a személytelen, bolti karácsonyfadíszeket, akkor könnyen feldobhatjuk a készletünket néhány saját készítésű darabbal. Színes filcből egyszerűen készíthetünk kedves karácsonyi figurákat, amelyekkel nemcsak a fát, de a lakás többi pontját is díszíthetjük, sőt ajándékként is megállják a helyüket.

Bővebben >

Csináld magad: így varrj ajándékot karácsonyra a gyerekeknek!
Egy olcsó műanyag játéknál sokkal jobb egy kézzel készített ajándék, amelybe a személyiségünket is belevihetjük. Filcből nagyon könnyen készíthetünk aranyos állatfigurákat, például baglyot, ami mostanában különösen népszerű. Megmutatjuk, hogyan!

Bővebben >

Csináld magad: karácsonyi kopogtató csipkebogyóból
Nincs szükségünk sem drága hozzávalókra, sem különösebb kézügyességre ahhoz, hogy szemet gyönyörködtető ünnepi kopogtatót készítsünk az ajtónkra. Elég, ha egy kiránduláson minél több piros bogyós ágat gyűjtünk, és ezeket néhány szál virággal kiegészítve koszorúformába rendezzük.

Bővebben >

Saját készítésű ajándék: így készül a karácsonyi hógömb
A hógömböket mindenki szereti, és egy személyre szabott darabbal biztos sikert aratunk karácsonykor. Ráadásul az elkészítése sem igényel nagy fáradságot. Mutatjuk, hogyan készül!

Bővebben >

 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.