Szerszámkészlet

59 termék
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
/
3

Nincs olyan háztartás, amelyben ne lenne szükség szerszámokra. A legpraktikusabb megoldást egy otthoni szerszámkészlet jelenti! Csaknem mindenkinek szüksége van élete során szerszámokra, még akkor is, ha általában nem szokott szerelni.

Sokan ahelyett, hogy szerszámkészletet tartanának otthon, inkább kihívnak egy szerelőt, ha valami elromlik. Miért fizetne ki súlyos pénzösszegeket egy kép falra szereléséért, csavarok meghúzásáért, vagy bútorok összerakásáért, ha otthon ingyen is el tudja végezni ugyanezt? Az eszközkészletek tökéletes kényelmet nyújtanak azoknak, akiknek az alap kellékekre van leginkább szükségük. Rengeteg olyan apró kellemetlenség történhet a lakásban, amelyet bárki meg tud oldani, csak egy kis leleményesség és egy szerszámkészlet szükséges hozzá. A készletek remek spórolási lehetőséget jelentenek, hiszen egyben megtalálható bennük minden szerszám, amire szüksége lehet egy barkácsolónak. A szerszámkészletet hosszú távra vásárolja, ezért érdemes megfontoltan dönteni, hogy melyiket válassza. A jó szerszámkészletben megtalálható minden hagyományos kéziszerszám, amit egyenként is be lehet szerezni barkácsboltokból, de időt és energiát spórolhat, ha egy előre összeállított készletet vásárol.

Manapság nagy felhozatalból válogathat a több darabos, márkás szerszámkészletek közül, melyek árban is kedvezőek és rendelkezésre állnak bármilyen szerelési munka esetén. Az előre elkészített szerszámkészletben mindennek külön helye van, jól átláthatóan tárolhat benne minden eszközt.

A Praktiker kínálatában az olyan népszerű szerszámokból talál készletet mint csavarhúzó, véső, fogó, imbuszkulcs, villáskulcs és dugókulcs. A legfontosabb szerszámok, amelyekre szükség lehet otthon: kalapács, kombinált fogó, csavarhúzó (amelyből érdemes több fajtát, vagy egy készletet vásárolni), továbbá villáskulcs (melyből több méret kell pl. a vízcsapok szereléséhez), imbuszkulcsok, szike, mérőszalag, fa megmunkálásához pedig favéső készlet. Ne hiányozzon a szerszámos ládából vízmérték, ragasztószalag, valamint ceruza sem. Az interneten található barkácsvideók segítségével még több háztartásbeli problémát el lehet hárítani, hiszen a videókban lépésről lépésre elmagyarázzák és megmutatják a szerelés lépéseit.

Kiemelten fontos a szerszámokat átláthatóan, rendszerezve tárolni, hiszen, ha eluralkodik a káosz, minden munkafolyamatot megnehezít az eszközök keresése, vagy hiánya. Egyes szerszámkészletek több száz darabból állnak, ezért elengedhetetlen a rendszerezettség. A szerszámkészletek lehetővé teszik, hogy mindent egy helyen tároljunk, és könnyen magunkkal vihessük ha házon kívül van szükség szerelésre. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!