Fürdőszobai dekoráció

Fürdőszobai dekoráció

Kapcsolódó termékeink

Ezek 2022 fürdőszoba trendjei

Ezek 2022 fürdőszoba trendjei

Fürdőszoba trendek jönnek és mennek, de mi ettől még nem verjük le évről évre a csempét, csak hogy megfeleljünk az aktuális divatnak. Ha viszont kicsit felfrissítenénk a fürdőt, vagy éppen egyébként is felújításra készülünk, érdemes ihletet meríteni az aktuális irányzatokból. 

Hatalmas fejlődés ment végbe a szaniterek, fürdőszobabútorok terén. Szánjunk időt rá, hogy megismerkedhessünk azzal,  milyen új praktikus, energia- vagy épp víztakarékos termékek, illetve intelligens megoldások állnak rendelkezésre. Ezt ajánlja a Praktiker szakértője, Wahl Ágnes kategória menedzser is.

Kifestőbe illő fürdőszobák

Kifestőbe illő fürdőszobák

A fürdőszobában sem szabad félni a színektől, hiszen se szeri se száma azoknak az árnyalatoknak, amik csodát tesznek a legunalmasabb helyiségekkel is. Inspirációnak elhoztunk néhány színt, ami tökéletes választásnak bizonyul – Praktiker ötletek
Tanácsok és praktikus ötletek fürdőszoba-felújításhoz

Tanácsok és praktikus ötletek fürdőszoba-felújításhoz

Akár új házat építünk, akár vásárolunk, a fürdőszoba tervezése vagy felújítása mindenképpen napirendre kerül, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle igényünk van a fürdőt illetően. A fürdőszoba megtervezése azonban bonyolult feladat, hiszen általában nagyon kis helyre kell praktikusan és kényelmesen elhelyezni az összes fürdőszobai elemet, ráadásul ezeket utólag már nem lehet variálni.

Tippek, hogy a legtöbbet hozzuk ki egy kicsi fürdőszobából

Tippek, hogy a legtöbbet hozzuk ki egy kicsi fürdőszobából

Nem könnyű feladat mindent bepréselni egy aprócska fürdőszobába, de sokat tehetünk azért, hogy a végeredmény mégse legyen zsúfolt. Most ahhoz adunk tippeket, milyen vizuális trükköket és okos térkihasználási praktikákat érdemes alkalmazni. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!