Az élet a szabadban sokkal élvezetesebb, avagy végre itt a grillszezon!

Egy hosszú munkahét után nincs is jobb, mint kiszellőztetni az elmét a friss levegőn, és eltölteni egy kellemes estét a barátokkal vagy a családdal...Egy grill társaságában.😜 A sütögetés nemcsak a finom ételek elkészítéséről szól, hanem a közösség, a jó hangulat és az örömteli pillanatok megosztásáról is. Megvan az az érzés, amikor a grillrácson ropogósra sült húsok és zöldségek illatát megérezve mindenki már alig várja, hogy az asztalhoz üljön és közösen élvezze az ínycsiklandó falatokat? Ne várj tovább, szerezz be te is egy grillt, kapcsolj ki és tedd emlékezetessé az együtt töltött időt!

Tudtad?

Online rendelésed akár 4 órán belül átveheted a kiválasztott áruházban!*

A faszenes grill ideális választás lehet azoknak, akik autentikus BBQ élményre vágynak, és szeretik a faszén füstös ízét. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek időt tölteni a grillezés folyamatával, és élvezik a tüzelés és a hőszabályozás művészetét. A faszenes grill lehetőséget ad a magas hőmérsékleten történő grillezésre, ami ideális a húsok gyors és ízletes elkészítéséhez. 

Z Grills pellet grill, a nagyágyú

Z Grills pellet grill, a nagyágyú

Vásárolok
Gyors kiszállítás

2 munkanapon belül nálad!**

Faszenes grill ajánlataink

VIDEÓ: Grillkocsi készítése

Megnézem a videót

A gázgrill kiváló választás lehet azoknak, akik kényelmes és gyors grillezési élményre vágynak. Azoknak ajánljuk, akiknek fontos a könnyű használat és a gyors felmelegedés, valamint akik gyakran grilleznek a kertben vagy teraszon, és nem szeretnének foglalkozni a hagyományos tüzelőanyagokkal. Emellett a gázgrill ideális lehet városi lakásokhoz vagy kisebb teraszokhoz, ahol a hely korlátozott és fontos az egyszerűség és a tisztaság is.

Gázgrill ajánlataink

A betongrill ideális választás azok számára, akik szeretik a szabadtéri főzést és a kerti összejöveteleket. A tartóssága, multifunkcionalitása és egyedi megjelenése miatt praktikus és stílusos felszerelés lehet. Az ellenálló anyagból készült grill hosszú távon megbízható főzőeszköz a kertben vagy a teraszon. A betongrill nemcsak grillezésre, hanem sütésre és akár füstölésre is alkalmas lehet, így sokoldalúan használható eszköz a szabadtéri főzéshez.

Betongrill ajánlataink

Tippek, ötletek a Praktikertől

Grill eszközök, kiegészítők és tartozékok profiknak és kezdőknek

Grill eszközök, kiegészítők és tartozékok profiknak és kezdőknek

13 hasznos és hatékony grill kiegészítőt mutatunk be, amelyekkel jelentősen egyszerűsíthető és színesíthető a kerti grillezés!

Szén, fa vagy brikett: melyik a legjobb grill tüzelőanyag?

Szén, fa vagy brikett: melyik a legjobb grill tüzelőanyag?

Mitől is lesznek igazán finomak a grill ételek? A kulcs a megfelelő a tüzelőanyagban rejlik! Ebben a cikkben megnézzük, hogy mikor, melyik a legjobb grill tüzelő: sorra vesszük a faszén, a brikett és a tűzifa előnyeit és hátrányait!

Almaecet, zacc, hagyma: ezekkel tisztítsd hatékonyan a grillt!

Almaecet, zacc, hagyma: ezekkel tisztítsd hatékonyan a grillt!

A meleg idő beköszöntével előkerülnek a grillsütők, igyekszünk kihasználni minden alkalmat a sütögetésre, hiszen a szezon nem tart örökké. Grillezni szinte mindenki szeret: kellemes együttlét a szabad ég alatt, megtoldva kulináris finomságokkal, grillspecialitásokkal – nem csoda, hogy rajongunk a grillezésért. De hová lesznek a barátok, ismerősök a sütögetés után, amikor a grillsütőt le kellene tisztítani? Mint minden parti, így a grillezés után is marad a feladat: takarítás és a grillsütő megtisztítása. Szeretnénk néhány hasznos javaslattal, ötlettel segíteni abban, hogy a munka kevésbé legyen nehéz és időrabló.
Így grillezz az erkélyen!

Így grillezz az erkélyen!

A legtöbben rajongunk a tábortűzért, ami akkor az igazi, ha a családunkkal, barátainkkal ülhetjük körbe, és együtt élvezzük a nyársra szúrt ételeket. Aki szerencsés, tágas kertben vagy épp tóparton élheti ezt át, de annak sem kell lemondani az élményről, akiknek „csak” egy terasz jutott. Szerencsére számtalan megoldás létezik, amellyel akár egy kisméretű erkélyen is biztonsággal megsüthetők a finom falatok.

Inkább bográcspartit tartanál?

* Amennyiben a termék(ek) készleten van(nak) a kiválasztott áruházban.
** Amennyiben a termék(ek) elérhető(ek) webraktárunkban.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!