Oldal tetejére

Gőztisztító - tippek a hatékony használathoz

A különféle gőztisztítók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, amiben tulajdonképp nincs is semmi meglepő, hiszen a segítségükkel akár vegyszermentesen is tisztává varázsolhatja bárki az otthonát

Gőztisztító - Praktiker

Mire jó egy gőztisztító?

Az első és alapvető kérdés, amire röviden az a válasz, hogy szinte minden takarításra jó. Gőzölős vasalóval valószínűleg már mindenki találkozott, ezért annyira nem is nehéz talán elképzelni a gőztisztító vagy éppen a gőzporszívó működési elvét. A lényeg tulajdonképpen annyi, hogy a forró gőz segítségével takaríthatjuk le a különböző felületeket, legyen szó ablaküvegről, padlóról, csempéről, páraelszívóról, főzőlapról vagy éppen bármilyen műanyagról.

Legnagyobb előnye a gőztisztító gépeknek és gőztisztító porszívóknak, hogy egyfelől vegyszermentesen is tökéletesen működnek, valamint olyan helyekre is beférkőzhetnek, ahová még rongyokkal vagy kefékkel sem érnénk el, pláne nem hagyományos porszívóval vagy felmosóval. Számos kiegészítő, különböző tisztítófej és fúvóka is kapható a gőztisztító mellé, melyekkel garantáltan hozzáférhetünk ezekhez a trükkös helyekhez is.

Mi alapján válasszunk?

Ha egy kisebb gőztisztítóval szeretnénk megkönnyíteni a háztartási munkákat, akkor a Kärcher kézi gőztisztítója ideális megoldás, hiszen kompakt, egyszerűen mozdítható gépről van szó, ami akár autóhoz is használható.

Természetesen van olyan variáció is, ami gőzölős porszívó és felmosó is egyben, ez akár nagyobb felületek megtisztítására is alkalmas, gyakorlatilag egy gőzölős felmosóról beszélünk, ami a legmakacsabb szennyezéseket, ráadásul a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-át is eltávolítja.

Mielőtt pedig bárki vásárlásra adja a fejét, azt eláruljuk még, hogy csakúgy, mint a gőzölős vasalónál, használat közben itt is megfontolt mozdulatokkal lehet csak tökéletes végeredményt elérni. Legyen szó ipari gőztisztítóról vagy kisebb száraz gőztisztító gépről, a tökéletes tisztaság garantált, csak rá kell érezni!

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével