Banner

Kerti grillek, amik formatervezésből jelest kaptak

Aki nemcsak praktikus, de egyedileg formaterveztt kerti grillt keres, kattintson! - Praktiker ötletek

Faszenes grillmozdony

A faszenes grillmozdony masszív és strapabíró, ami egy különálló füstölődobozban állítja elő a füstöt, hogy aztán a húsból lassú füstöléses módszerrel igazi amerikai steaket készítsen. A hőmérsékletet a füstölődoboz oldalán található szellőzővel és a kémény tetején található szeleppel lehet szabályozni.

kerti grill

A termékért kattintson a fotóra!

Darth Vader grill

A gázgrill sütőfelülete zománcozott acél, ami 8 személy kiszolgálására alkalmas. A lángszabályozók fokozatmentesen állíthatóak, modern kialakításúak. A zománcozott rácsoknak köszönhetően nem tapad oda a készített étel és könnyedén tisztítható. A tűztér és a fedél zománcozott a magas hővédelem érdekében. A fedélen található hőmérő segít a pontos hőmérséklet beállításban. 

kerti grill

A termékért kattintson a fotóra!

Öntöttvas grillhordó

Az öntöttvas grillhordó magassága 3 fokozatban állítható, átmérője 35 cm, és 4 személy kiszolgálására alkalmas. Alul szellőző található, mellyel be lehet állítani a huzatot, ezzel szabályozva a parázs hőmérsékletét.

kerti grill

Fapolcos grillkocsi


A faszenes grillkészülék zománcozott tűztérrel lett ellátva, a szélfogón kialakított mélyedésekkel pedig a rostély magasságát gyorsan és biztonságosan be lehet állítani, hogy az optimális sütési hőmérsékletet elérjük. A tűztér 50x26 cm-es, a sütőfelület 48x29 cm krómozott rács. 

kerti grill

Vas tűzrakó

A vas tűzrakó 50 cm-es, segítségével pillanatok alatt tüzet rakhatunk a kertben, hogy a ráhelyezett grillráccsal vagy nyársak segítségével elkészülhessenek a finom grillételek.  

kerti grill

A termékért kattintson a fotóra!

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Banner

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!