Banner

5 szerszám, ami ajándéknak is tökéletes

Aki elakadt az ajándékvásárlásban, annak van 5 tippünk, ami minden háztartásban hasznos lehet. 

Akkus fúró/csavarozó

akkus fúró
A 10 pozíciós kuplung precíz irányíthatóságot biztosít fába, fémbe és műanyagba való fúrásnál, valamint minden csavarozási feladatnál. A gép erőt és sebességet nyújt a fába, fémbe való fúráshoz, valamint minden csavarozási feladathoz, így könnyen és hatékonyan végezheti el a munkáját.
A termékért kattints a képre!

Akkus ablaktisztító

akkus ablaklehúzóAz innovatív vízfelszívás rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítási folyamatot - mindezt csíkmentesen. Nincs lecsöppenő koszos víz a felület tisztításánál. Nagyon egyszerűen kezelhető és az akkumulátoros üzemmódnak köszönhetően bárhol használható. 
A termékért kattints a képre!

Multifunkciós gép


multifunkciós gépCsiszológép, köszörű és polírozógép változtatható sebességű,  csúszókapcsolóval és tartósüzemmód kapcsolóval ellátott.
A termékért kattints a képre!

Univerzális tisztítókefe

takarítógép
Ez a sokoldalú segítőtárs hatékony segítséget nyújt a könnyebb és makacs szennyeződések elleni harcban. A nagy teljesítményű motor szinte állandó kefeforgási sebességet biztosít, így még a legnagyobb kihívást jelentő súrolási feladatokat is könnyedén megoldja. Ráadásul a sokféle csatlakoztatható tartozék lehetővé teszi a számos felületen és anyagon való használatot, így rendkívül sokoldalú és hasznos eszköz.
A termékért kattints a képre!

Akkus fúró-csavarozó

akkus csavarozó
Akkumulátoros ütvecsavarozó két darab akkumulátorral, LED világítással és LED töltöttség kijelzéssel. Termék adatok: Akkumulátor max töltöttség: 20V. Fúrótokmány: max 10 mm. Maximális nyomaték: 40Nm. Nyomaték szabályozás: 21+1. Fordulatszám: 0-400/1350/perc. Kézre ható vibráció: max 5,3 m/s2.
A termékért kattints a képre!

Kövesd a Praktikert a Facebookon!

Banner

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!