Május 8-tól lesz vasárnap is nyitva a Praktiker

A Praktiker nem változtat korábban eltervezett áprilisi munkarendjén a vasárnapi boltzár feloldása miatt, s a biztonságos és színvonalas ellátás, illetve mintegy 1200 dolgozójának érdekeit figyelembe véve május 8-án nyitja ki áruházait újra vasárnap. A hét utolsó napján a Praktiker reggel 9.00 órától 17.00 óráig lesz nyitva. A hét többi napján – hétfőtől-szombatig –, a korábbi nyitvatartási rendnek megfelelően, reggel 8.00 órától 20.00 óráig várja az áruházlánc a vásárlóit. A Praktiker ügyfélszolgálata is elérhetővé válik vasárnaponként nyitvatartási időben a korábbiaknak megfelelően.
A Praktikernél a vasárnapi „nézelődős” vásárlás szombatra csúszott, így péntek, szombat és hétfő erősebbnek bizonyult más napokhoz képest az elmúlt egy esztendőben. A Praktiker az új nyitvatartási rendtől azt várja, hogy a vásárlói szokások megváltoznak, és újra péntek, szombat és vasárnap lesz a tipikus vásárlási időszak a barkácsáruházakban. 2015 márciusa előtt a vállalat forgalma jól alakult vasárnaponként, annak ellenére, hogy rövidebb ideig voltak nyitva az üzletek, mint a másik hat napon. A Praktiker tapasztalatai szerint a fogyasztók a barkácsáruházi vásárlásaikat a hétvégére időzítik olyan termékkörök esetén, mint csempék, szaniterek, festékek, vagy kertépítéshez, kertrendezéshez kapcsolódó árucikkek.
A Praktiker folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói szokások változását, és ha indokolt – a törvényi keretek betartása mellett – igény szerint módosítja nyitvatartási rendjét.
A Praktiker Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca, több mint 1200 embernek ad munkát. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 19 üzletegységet működtet idehaza, webshopjában mintegy 40 ezer féle árucikk elérhető.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!