Kültéri növények

Kültéri növények
Egész nyáron virágzó évelő virágok listája

Egész nyáron virágzó évelő virágok listája

Az évelő virágok tavasztól őszig igazán csodás látványt nyújtanak a kertben: különféle színekkel, illatokkal és formákkal borítják be az udvart egész nyáron. Nagy előnyük, hogy évről évre képesek megújulni, nem kell minden évben átültetni őket és nem igényelnek túl sok törődést sem. Készítettünk egy részletes listát az egész nyáron virágzó évelő virágokról, amelyeket szabadföldbe, a balkonládába vagy akár sziklakertbe is ültethetünk.

Futórózsa ültetése

Hogyan legyen a kerted vagy erkélyed éke a futórózsa? Ültess tippjeink alapján, és csodáld a bimbózó rózsákat!
Áprilisi feladatok a kertben – fókuszban a növényvédelem

Áprilisi feladatok a kertben – fókuszban a növényvédelem

Az április sem lesz eseménytelen a kerttulajdonosok számára, hiszen számos teendőnk lesz ebben a hónapban is. Kiemelt teendő a növényvédelem ebben a hónapban, hiszen számos kórokozó és rovar támadását kell megfékeznünk, illetve a már fertőzött területeket kell kezelni és a továbbszaporodást meg kell tudnunk állítani. Így a szabadidőnk kitöltését, illetve a szabad levegőn tevékenykedésünket nagyban segíti elő ez az időszak. De lássuk, pontosan milyen feladatok is várnak ránk.

Növények metszése

A kertápolási teendők közül az egyik legfontosabb a metszés: a száraz, vagy beteg ágaktól érdemes minél hamarabb megszabadulnunk. Kövesd tanácsainkat, hogy a te kerted is kirobbanó formában kezdje a tavaszt!

Kapcsolódó termékeink

    399 Ft
    Nem szállítható
    Áruházi készleten

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!