Beltéri növények

Beltéri növények

Kapcsolódó termékeink

Növénytartó polc készítése

Szeretnéd imádott növényeid végre nekik méltó helyen tárolni? A Praktikerrel ezt gyorsan és egyszerűen kivitelezheted otthonod kényelméből!
Az orchidea gondozása

Az orchidea gondozása

Az orchidea gondozása néhány egyszerű szabály betartásával rendkívül könnyű, amelyet a növény az újonnan hozott virágaival busásan meg is hálál. Cikkünkben a fényigény, az öntözés, a párásítás, az átültetés és a szaporítás lehetséges módjait is sorra vesszük.
Tűrőképes szobanövények otthonaikban, amelyek bírják a strapát

Tűrőképes szobanövények otthonaikban, amelyek bírják a strapát

Vannak szobanövények, amelyek különleges hangulatot teremtenek, mások barátságosabbá teszik a lakásunkat, a színesebb, pompásabb fajták pedig igazi kiegészítői, díszei lehetnek hajlékunknak. Persze nem mindenkinek van ideje arra, hogy nap, mint nap gondoskodjon szeretett növényéről, vagy éppen azért mond le róla, mert az ingatlan fekvése miatt túl kevés fény szűrődik be az otthonába. Ám, ha olyan szívós növényt választunk, amelyik nem igényli az állandó napsütést és a sötétebb szobákban is boldogan eléldegél, illetve csak ritkán kell locsolni, mi is büszke szobanövény tulajdonosok lehetünk és még az otthonunk is hangulatosabbá válik tőlük. Most bemutatunk néhány igazán strapabíró típust.

Örök terrárium készítése

A világ kicsiben. Ezeket a terráriumokat sosem kell locsolni, a víz és az élet természetes körforgása miatt.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!