Banner

Ismerje meg a dekorpanelek világát!

Válasszon dekorpanelt a konyhába, fürdőbe vagy a nappaliba, ha egyedi designt szeretne megvalósítani tapétázás vagy festés helyett. Álmodhat rusztikus stílust vagy modern vonalvezetést: mutatjuk a választékot!

dekorpanel

A lakásfelújítások általában a festéssel és a tapétázással kezdődnek. Nem a legnépszerűbb tevékenységek, a legtöbben időhiány és lelkesedés híján inkább szakemberre bízzák ez a munkát. Ha a tapétázás helyett vagy a festés kiegészítéseként a dekorpanelek mellett döntünk, sokkal egyedibb, különlegesebb enteriőröket alakíthatunk ki, és még a felújítással járó felfordulás egy részét is megspórolhatjuk.

Dekorpanelekkel dizájn-, 3D-falburkolatot valósíthat meg otthonában! 

A különféle mintázatú és változatos anyagú dekorpanelekkel izgalmassá és utánozhatatlanná varázsolhatjuk a helyiségeket. Egy egyszerűen felragasztható, 3D-s, a falsíkból kiemelkedő mintázatú falburkolat vonzza a betérő vendégek tekintetét. Lehet a nappali dísze, de a konyhát és a fürdőt is egyedivé tehetjük a segítségével. Kerülhet egy egész falfelületre is, de néhány gondosan megválasztott panel is képes csodát tenni a terekkel.

%%TERMEK_AJANLO_320%%

dekorpanel

Modern vonalvezetés dekorpanelekkel 

A modern otthonok hívei a legtöbbször minimalista, letisztult bútorokkal rendezik be a helyiségeket. Egy izgalmas dekorpanel kiválóan ellensúlyozza a szabályos formákat, akkor is, ha a színe megegyezik a helyiség falának árnyalatával. A modern dekorpanelek térformáló hatása képes teljesen átalakítani egy helyiség hangulatát. Engedjük szabadon a fantáziánkat, de azért bánjunk mértékkel a dekorpanelek alkalmazásával.

Rusztikus stílus: falambéria és kőhatású falburkolatok egyszerűen 

A lambéria visszatért, de szerencsére nem a hetvenes évek stílusában – a tereket kicsinyítő, sötétítő, egész falfelületet borító verzióban. Világosabb, változatos elrendezésű dekorpanelként éli reneszánszát, és nemcsak a meleg, barnás árnyalatokban, hanem a skandináv stílust idéző szürke és fehér színekben is népszerű. Vízálló variációi fürdőszobákban is feltűnnek.

A lambéria felrakása nagyon egyszerű, hiszen bármilyen szilárd – de egyenes – burkolatra (gipszkartonra vagy vakolatra) rögzíthetjük a léceket.

Mediterrán, skandináv stílusú és rusztikus otthonokban a kőhatású falburkolat szinte kötelező. Elég egy jól megválasztott burkolat, és máris egy napsütötte olaszországi farmon vagy akár egy északi tengerparton érezzük magunkat. Tartsuk szem előtt, hogy a kevesebb néha több, ha pedig nem vagyunk biztosak abban, hol és mennyi dekorpanelt alkalmazzunk, nyugodtan kérjük ki egy lakberendező tanácsát.

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Banner

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!