Oldal tetejére
  • A karácsonyi időszak közeledtével sztárok és lakberendezők is egyre gyakrabban használják ünnepi kiegészítőkként a diótörő bábukat. Sokan Csajkovszkij híres balettjához kötik elterjedésük okát, de a történetük ennél sokkal színesebb. Boncz Péter, a Praktiker enteriőrstylistja mesélt az ikonikus figurákról.

    Tovább
  • Kandallóban pattogó tűz, izgatott készülődés, ünnepi dekorálás – a szegfűszeggel tűzdelt narancsok és a tűzpiros magyalcsokor is lassan az asztalra kerül. Család, otthon, együttlét, öröm, ajándékozás, szikrázó csillagszórók. Más szóval: hamarosan itt a karácsony! 2020-ban a Praktiker különleges karácsonyi kollekciókkal segíti az otthonszépítők kreativitásának kibontakozását, négy aktuális trend tematikája mentén sorakoztatja fel az ünnepi dekortárgyakat és kiegészítőket.

    Tovább
  • Több különböző pályázat zsűrije is HR-díjakkal ismerte el a barkácsáruház HR és közösségépítő munkáját. Immár másodszor kapta meg a Családbarát Vállalat elismerést a Praktiker a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által életre hívott az Év Családbarát Vállalata pályázaton, amelynek fővédnöke Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter.

    Tovább