Oldal tetejére

2018-ban ezek a trendek hódítanak a fürdőszobákban

Mostanáig a fürdőszobának csak alapvető funkcióját kellett betöltenie, mára azonban az elvárások magasabb szintre léptek, hiszen a fürdő nemcsak a tisztálkodás, de a pihenés és a kikapcsolódás színtere is. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba megfeleljen a 2018-as trendeknek, mutatunk néhány ötletet.

1. Beépített bútorok

A megfelelő beépített bútorok gondoskodnak arról, hogy a fürdőszobában minden folyjon, áramoljon – a víztől a dizájnig. A polc, amely tökéletesen integrálódik a helyiség szerkezetébe, sok tárolóteret kínál és koherenciát biztosít. A bútorokba besüllyesztett fénycsíkokkal fokozhatjuk a fürdőszoba harmóniáját.

2. Vízhatlan tapéták

Látványosabb dekorációt nem is választhatunk! A képen a falat egy látványos motívummal nyomott tapéta borítja, ami utal a tulajdonos természetszeretetére is. Csak vízlepergető tapétát alkalmazzunk, amelyben a pára vagy a felfröccsenő víz nem okozhat kárt.

3. Üvegcsempe

A retró 2018-ban a fürdőszobában is trendi marad. A retrostílus jegyében kialakított dizájnt fokozza az üvegcsempe, amely a legváltozatosabb színekben és formákban is kapható, és amelyek a modern szaniterekkel is jól kombinálhatók.

4. Vintage bútorok a fürdőszobában

Amint a retró, úgy a vintage stílus is nagyon kedvelt a fürdőszobában. A stílus jegyeit fokozzák az alkalmazott mosdótálak, látható csővezetékekkel, a falak színei, a falburkolatok, valamint a megfelelő dekorációs elemek is.

5. Falba épített fülkék

Akinek kevés hely áll rendelkezésére a fürdőszobában, az nagyon fog örülni ennek a megoldásnak. A 2018-as trend is szívesen fordul a fülkék felé, amelyek nemcsak stílusosak, de jelentős tárolótérként is szolgálnak: egy fülkében kialakítható a zuhany, amellyel az instabil zuhanykabin könnyedén kiváltható.

6. Márvány

A márvány soha nem megy ki a divatból. Mindegy, hogy a fürdőszobát modern, vagy klasszikus stílusban alakítjuk ki, a márvány kiválóan megfelel polcoknak, padló vagy falak burkolására. Előnye, hogy más anyagokkal, például fával vagy fémekkel is remekül kombinálható.

7. Vízcsapok

A környezettudatosság továbbra is fontos téma a fürdőszobában. A legjobb és legegyszerűbb, ha a csapok és a zuhanyfejek beépítésével kezdjük, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a környezet védelméhez, emellett praktikusak és meghatározó dizájnelemekként is szolgálnak.

8. A fürdőszoba lakószobává alakul

Aki hangsúlyt fektet a wellnessre és a kényeztetésre, örömét fogja lelni az alábbi fürdőszobában. Az alkalmazott anyagoknak és bútoroknak köszönhetően nemcsak a test, de a lélek is felfrissül. A fürdőszoba a fénypontját az apró, rézből készült, retrocsempékkel kombinált elemek, a szabadon álló fürdőkád és a természetes anyagból készült fapadló jelenti.

9. Fuga nélküli zuhany

A zuhanyok, amelyek lépcső vagy kilépő nélkül csatlakoznak a padlóhoz, már hosszú idő óta kedveltek. Látványukat a fugamentes burkolatok csak fokozzák. Az eredmény egy különösen izgalmas, modern dizájn, amely hozzájárul a fürdőszoba homogén atmoszférájának megteremtéséhez. Fontos, hogy az egyes elemek egymással harmóniában legyenek, a berendezési tárgyak, szaniterek, bútorok minimálstílust, letisztultságot képviseljenek.

Hasznos volt ez az oldal?

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!