Oldal tetejére
8 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Az olajradiátorok mellett szóló legfontosabb érvek egyike, hogy  sokkal biztonságosabb, mint egy hősugárzó. A másik nagy előnyük, hogy igen gyorsan fel lehet velük fűteni a helyiségeket, hiszen sokkal nagyobb hőmérsékletre tudnak felmelegedni, mint a földgázt égető fűtőberendezések. 

Léteznek egészen helytakarékos és könnyű, mobil modellek is. Hogy a működést a különböző méretű helyiségekhez jól lehessen igazítani, több fokozattal is el vannak látva:  pl.: 800 W, 1200 W, 2000 W. 

A készülék felületi hőmérséklete egyenletes. Kikapcsolás után is sugározza magából a meleget, hiszen a fűtőtest (szerkezetének és anyagának köszönhetően) nagyon jól tartja a hőt.  A működtetése tiszta, nem generál piszkot, kormot a lakásban, nem okoz kellemetlen szagokat. 

A készülékben levő elektromos fűtőbetét olajat melegít. A fűtőolaj nem használódik el, nincs szükség az utántöltésre, így rengeteg fáradságtól tudjuk megkímélni magunkat. Nincs károsanyag-kibocsátás és szén-monoxid-veszély sem. 

A legtöbb verziója hordozható, kerekekkel felszerelt, így használhatjuk a lakás több részében is, csak a megfelelő áramforrást kell biztosítani.

Ahhoz, hogy a számunkra megfelelő, legjobb olajradiátort kiválasszuk, fontos tudnunk, hogy mekkora helyiséget fogunk fűteni. Ehhez kell tudnunk a szoba belmagasságát és alapterületét. Ha ez a két érték hozzávetőlegesen megvan, szorozzuk össze őket. Ezt a számot szorozzuk tovább 35 (egyes számítások szerint 40) watt/légköbméterrel. Így megkapjuk, hogy hány wattos elektromos radiátorra van szükségünk.

A hűvösebb átmeneti évszakokban azomban elegendő lehet egy elektromos hősugárzó is. Akár kültéri fűtésként is alkalmazhatók erkély és teraszfűtésként. 

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Lehullottak az árak!