Oldal tetejére
28 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Elektromos fűtés – kellemes hőmérséklet energiatakarékosan

A hűvösebb nyári estéken és az átmeneti évszakokban sem kell lemondania a szabadtéri vacsorákról, meghitt borozgatásokról a csillagos ég alatt, ha olyan elektromos hősugárzót választ, melyek akár elektromos hősugárzó is alkalmazhatóak az erkély vagy terasz fűtésére. Válasszon a hordozható, ventilátoros hősugárzók közül, vagy szerezzen be fixen telepített hősugárzót családja igényeinek megfelelően. Ezek az energiahatékony, praktikus eszközök otthona bármely pontján jó szolgálatot tehetnek, és a kertben, teraszon töltött időszakot is segíthetnek meghosszabbítani. 

Az elektromos fűtési rendszerek kiépítése, elhelyezése sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint az egyéb, például gázfűtéses rendszereké, működésük során nem égetik a port, nincsenek kellemetlen szaghatások, hangtalanok és biztonságosak. Akár kültéri, akár beltéri fűtési lehetőségeket keres, tájékozódjon a korszerű és hosszú élettartamú elektromos fűtőegységek nyújtotta előnyökről!

Hősugárzó típusok – hatékony és gyors fűtés kültérre és beltérre

Mielőtt hősugárzót vásárolna, érdemes pontosan meghatároznia, hogy milyen célra és mekkora térben szeretné használni az eszközt, kiegészítő vagy fő fűtési lehetőséget keres, kültéren vagy beltéren helyezné el, egy fix helyen van rá szüksége, vagy hordozható típust szeretne?

Saját és otthona igényeire szabva több típus közül választhat, például:

 • infra hősugárzó
 • ventilátoros hősugárzó
 • halogén hősugárzó
 • kerámiabetétes hősugárzó
 • olajradiátor
 • PB-gázzal működő hősugárzók közül.

Fontos figyelembe venni a környezeti feltételeket, hiszen nem mindegy a hősugárzó választása során, hogy van-e tető, ami a csapadékmentességet biztosítja, esetleg szállítható darabra van szüksége sátrazáshoz vagy nyaralóba, biztosított-e a folyamatos áramellátás ott, ahol használni szeretné, vagy áramkimaradás esetén is üzemképes fűtésre van szüksége. A megannyi szempont mellett nem törpül el az eszköz külső megjelenése sem, válasszon az enteriőrnek megfelelő fűtőtestet, hogy később se kelljen kényelmetlenül éreznie magát egy rosszul megválasztott kiegészítő miatt, ami esetleg elrontja az összképet.

Fűtőtestek kültéri fűtéshez – hangulatos élmények a teraszon vagy az erkélyen

A kültéri használatra konstruált fűtőtesteknek köszönhetően nemcsak vendéglátóegységek teraszain élvezheti a kellemes hőmérséklet kényelmét egy baráti találkozón, hanem családi háza teraszán, saját lakása erkélyén is, hiszen ezek a készülékek ontják a meleget és varázslatossá teszik a csípős hajnalokat, hűvös estéket is.

Mielőtt kültéri fűtést választ, ismerje meg a lehetőségeket, hiszen egy hagyományos infra izzószál ugyanúgy lehet jó választás, mint egy karboncsöves izzószál, vagy egy hősugárzó gomba, esetleg tűz-és grillkosár. Fedezze fel a kültéri fűtőtestek széles választékát, és élvezze a hosszúra nyúló esték hangulatát szívet-lelket melengető környezetben!

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Árzuhanás