Vágott fenyő

Nordmann vágott fenyők áruházaink külső eladótereiben!

Fedezd fel kínálatunkat vágott fenyők terén az áruházaink külső eladótereiben! Az ünnepi hangulat varázslatos részeként mostantól választhatsz minőségi vágott fenyőink közül, amelyekkel otthonod különleges és meghitt atmoszférával telhet meg. Gyere el hozzánk, és válassz ki egy fát a karácsonyi szezonra. Nézd meg személyesen a kínálatunkat, hogy könnyen megtaláld az ideális fát otthonodba. Gyönyörködj az ünnepi fényekben és a kiválasztott vágott fenyő szépségében!

Kollégáink szívesen segítenek a kiválasztásban és csomagolásban!

Vágott fenyőink két méretben kaphatók:
110-150 cm
160-220 cm

Áruházak

Ne feledd, számos kiegészítőt is kínálunk, amire szükséged lehet: 

Webshopon történő vásárlás esetén: A kupon webshopunkban, legalább bruttó 10.000 Ft összértékű vásárlás esetén, 2024.01.01. és 2024.01.31. között leadott, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termékekre érvényesíthető, olyan termékek vonatkozásában, melyek nincsenek ellátva „Akciós”, „Ütős ár” és „Kiárusítás” jelöléssel. A kupont felhasználói fiókodba belépve, a kosároldalon tudod érvényesíteni.

Áruházi vásárlás esetén: A kupont bármely áruházunkban, legalább bruttó 10.000 Ft összértékű vásárlás esetén, 2024.01.02. és 2024.01.31. között, nyitvatartási időben tudod érvényesíteni, olyan termékek vonatkozásában, melyek nincsenek ellátva „Akciós”, „Ütős ár” és „Kiárusítás” jelöléssel. A kupont kasszás kollégánknak történő átadásával.

*A kupon csak természetes személyek számára érvényesíthető, és a rendelés sikeres lezárását követően kerül átadásra. A kupon más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze, továbbá az egyedi elnevezéssel megkülönböztetett termékekre nem vonatkozik, mint például: “Akciós”, „Kiárusítás”, „Ütős ár”. Vásárlásonként kizárólag egy darab kupon használható fel, és egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze! A 10% kedvezményt az egyes termékek bruttó árából vonjuk le a kerekítésre vonatkozó szabályok alkalmazása mellett, a kupon fizetés előtt történő átadása ellenében vagy az online kuponkód beírását követően. Az online kuponkód felhasználói fiókba belépve, a kosároldalon érvényesíthető. A kupon készpénzre nem váltható, utólagos érvényesítése kizárt.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!