Banner

Szerszámtároló - legyen kéznél minden, amire szüksége van

Eszközeink rendszerezése kulcsfontosságú, ha alapos és hatékony munkát szeretnénk végezni. Egy jól kiválasztott szerszámtárolóval mindig kéznél vannak a szükséges eszközök, így tényleg öröm a munka. De milyet válasszunk? Szerszámtároló kocsit, táskát, szekrényt vagy egy komplett kis kerti házat? Cikkünkben bemutatjuk a legjobb megoldásokat – kicsitől a nagyig!

Szerszámtároló - Praktiker

Szerszámokkal menetkészen

Mindannyian találkoztunk már olyan mesteremberrel, aki egy könnyű, kompakt bőr szerszámos táskával érkezett otthonunkba, amiből aztán pikk-pakk előkapott mindent, amit kellett. Klasszikusan ilyen megoldás a villanyszerelő (szerszámos) táska, amiben nemcsak sok eszköz elfér, hanem könnyedén mozdítható is. Legyen szó kerti barkácsolásról vagy egy kedves szomszédunk csaptelepének megjavításáról, bármikor könnyen felkaphatunk egy szerszámos táskát, és rögtön útra készek is vagyunk!

Guruló munkaeszközök

Ha egy kis szerszámos táska vagy láda már nem elég, akkor nincs mit tenni, meg kell növelni a rendelkezésre álló teret. Persze a praktikumról, a könnyed mozdíthatóságról így sem érdemes lemondani – ilyen esetekre találták ki a gurulós szerszámos koffert. Habár nagy körutazásokat azért ne tervezzünk vele, rövid- és középtávon kényelmes megoldást jelenthet!

A gurulós koffer nagyobbik testvére a szerszámtároló kocsi. Kevésbé mobilis, de az otthoni vagy ház körüli munkákat nagyban megkönnyíti, ha egyik pontból a másikba csak lazán áttolunk egy Einhell szerszámos kocsit vagy éppen egy teljesen felszerelt Beta szerszámos kocsit. Minimális energiabefektetéssel gyakorlatilag hipp-hopp odavarázsolhatunk egy komplett műhelyt!

Eszközök a legmagasabb szinteken

Sokan gardróbokról és ruhásszekrényekről álmodoznak, ahol minden ruhadarabnak helyet találhatnak. Nincs ez másképp velünk sem, tettre kész mesterekkel és elhivatott barkácsolókkal, csak mi az ideális szerszámtároló szekrényeken töprengünk. Egy fém tároló szekrény igazi örökdarab, amit akár tároló szekrényként a garázsba vagy erkélyre is elhelyezhetünk. A polcos fémszekrények esetében ráadásul jól el lehet különíteni a munkaeszközöket: az alsó és legfelső szintekre a kevésbé fontosabbakat, minden más pedig legyen csak kéznél!

A profik szentélye

Aki igazán elhivatott, előbb vagy utóbb eljut oda, hogy berendezze a saját kis birodalmát: például egy fém kerti házban. Ez a hely a nyugalom, a rend és a precíz fizikai munka szentélye, ezért aztán nem lehet túlzásba vinni a rendszerezést. A műhelyt úgy lehet csak csúcsra járatni, ha mindennek megvan a helye, ehhez kellenek a fali szerszámtárolók, fali rendszerezők, különböző szerszámtartó panelek vagy éppen a kerti szerszámtartók. És mi a helyzet, ha egy fali szerszámtartót házilag építenél? A Praktikerben a nyersanyagot is megtalálod hozzá!

A Praktikerben az igényeidnek megfelelő szerszámtároló garantáltan segít a szerszámok és barkácseszközök rendszerezésében.

Banner

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!