Oldal tetejére
463 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A Praktiker kínálatában minden eszközt megtalál, amire padló- és felburkolásnál szüksége lehet. A burkolás odafigyelést és tapasztalatot igénylő munka, melynél a legnehezebb feladatot a sarkok és élek dekoratív elfedése jelenti. Pár éve még nem voltak ennyire elterjedve az élvédők és a burkolatváltók, ezért sokkal jobban kellett figyelni az esztétikus élzárásra. Napjainkban azonban hatalmas könnyebbséget és tökéletesen esztétikus megjelenést eredményez a burkolatváltó és szegély használata.

A burkolatváltók segítségével a hideg- és melegburkolatok mozgását és szintkülönbségét lehet kiküszöbölni. A profilokkal eltérő, vagy azonos magasságú burkolati anyagokat lehet összecsatlakoztatni, segítségükkel eltűnnek a dilatációs hézagok, a burkolatok közötti szintkülönbségek és kiválóan elfedik az eltérő anyaghasználatot is. 

A burkolatváltókat sokféle különböző formában, mintázattal és méretben lehet megvásárolni. Számos különböző színben elérhetőek, de főleg a matt színek hódítanak napjainkban, közülük is kiemelkedik a mutatós arany, ezüst és bronz, valamint a fa mintázattal ellátott darabok. A kínálatban található műanyag és fém változat, ragasztós vagy öntapadós kivitel is. A megfelelő burkolatváltó segítségünkre lesz a különböző burkolatok botlásbiztos összeköttetésében. Egy jó minőségű burkolatváltó profillal esztétikusan megoldható a burkolatok közötti váltás, így akár szintkülönbség esetén is összehozható a szőnyeg, a parketta, a laminált padló és a járólap!

A szegélyléc (vagy szegőléc) is nagyon fontos része a melegburkolat befejezésének, hiszen ez zárja le a parketta és a fal közötti területet. Ne csússzon el ezen az apróságon! Válasszon minőségi szegőlécet új melegburkolatához. A nagy szín- és formaválasztéknak köszönhetően remekül kiegészíti otthonunk berendezését, ezért fontos a többi elemhez illő lécet választani az egységes összkép érdekében.

A választék hatalmas, azonban néhány szempontot semmiképp sem szabad elfelejteni vásárláskor. Fontos, hogy a szegőléc könnyen tisztítható és strapabíró legyen, valamint a vízállóság sem hátrány. Létezik összepattintós és ragasztós verzió, érdemes szakember segítségét kikérni választás előtt. Kínálatunkban talál csempe élvédőt, aminek burkolásnál veheti hasznát a csempék találkozásánál, valamint éleinél és csúcsainál. A Praktiker webshopjában számos profil megtalálható, melyekkel elfedheti és védheti az éleket. Kínálatunkban szerepel szintkiegyenlítő- és sarokprofil, továbbá alu profil, végzáró profil, vagy vízvezető profil.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!