Oldal tetejére
1948 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Az építőiparban is hatalmas technológiai fejlődés ment végbe, mint az élet megannyi más területén, számos újítás született. A dizájnok egyre sűrűbben változnak, így manapság sok újdonság és alternatív megoldás váltja fel a régi burkolóanyagokat. Legyen szó falról, vagy padlóról, célszerű feltérképezni az újdonságokat. Napjainkban a sima festés és burkolás helyett népszerű a falak változatos falburkolókkal történő borítása legyen szó akár beltérről, akár kültérről. 

Padlóburkolat esetében a laminált padló jelenleg a legnépszerűbb, hiszen többnyire természetes anyagból készül, vékony és praktikus. Gyors és egyszerű a lerakása, a valódi fa padlóval szemben nem igényel csiszolást vagy fényezést, továbbá akár meglévő burkolatra is helyezhető anélkül, hogy az előzőt fel kellene szedni. Óriási a választék, minden stílushoz folyamatosan érkeznek új, modern színek. Nem előfeltétel a lerakásához szakértelem, ugyanis ragasztást nem igényel, klikk rendszer által laikusoknak is egyszerűen kivitelezhető. Laminált padlón felül létezik padlólap, amely a másik legnépszerűbb fedési lehetőség, hiszen szín, forma és anyag tekintetében szinte végtelen a választási lehetőségek száma. 

A burkolólap, térburkoló, burkolókő beltéren kívül erkélyek, teraszok fedésére ideális. Csempe és padlólapok közül a fa mintázatún felül létezik festett, márványos, kockás, minták, színek és formák tekintetében csak a képzelet szab határt, ahogy anyaghasználat és ár szempontjából és nagy különbségek vannak. Padlóburkolat esetében általában egy négyzetméterre van megadva az ár. 

A fürdőszobában a falicsempe, burkolólap, dekorcsempe  és a csempe használata a legelterjedtebb. A fürdőszobára speciális figyelmet kell fordítani, hiszen ott a nedves, párás levegő és a sok víz miatt különleges, vizes környezetbe szánt anyagokat kell használni. 

A burkolatok kivitelezéséhez különböző segédeszközöket találunk, a teljesség igénye nélkül például alátétfólia, profil, szegőléc, szigetelő tapéta, csempevédő szerepel a kínálatban. Mennyezet burkolásához szükségünk lehet parafa, díszléc, mennyezeti burkolólap, lambéria, szigetelő tapéta, a díszítéshez pedig rozetta használatára. Falra beltéren és kültéren egyaránt bordűr dekorcsík, kül- és beltéri falburkoló, dekorcsempe, falicsempe és tapéta használható. 

Végül de nem utolsó sorban a lépcsőkhöz létezik a burkolólapon kívül speciálisan erre a célra szánt csúszásmentes lépcsőlap, költséghatékonyság céljából a kevésbé szép, vagy régi padlókat fedhetjük padlószőnyeg segítségével. A hajópadló természetes, látványos, de borsosabb árú megoldás.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!