Oldal tetejére
58 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Klasszikus és modern stílusú étkező bútorok

A kényelmes étkezőgarnitúra a találkozók központja lehet, legyen az családi vagy baráti összejövetel, épp ezért fontos számunkra, hogy mindenki könnyedén megtalálja a konyhájába vagy étkezőjébe illő darabot. 

Az étkező nem csak emiatt fontos része a lakásnak - ez az a helyiség, ahol a reggelinket, ebédünket, illetve vacsoránkat készítjük és fogyasztjuk el, ezért nem mindegy, hogy azt milyen környezetben tesszük. Előfordulhat, hogy a lakás mérete vagy elrendezése nem engedi a külön étkezőhelyiség kialakítását, viszont ezt a hiányosságot egy jól megválasztott étkezőasztal és étkezőszékek remekül pótolni tudják.

Ebben az esetben remek döntés a konyhában vagy a nappaliban kinevezni egy részt étkező gyanánt, ami aztán leszűkíti a megfelelő ebédlő garnitúra választékot is. Ha például a konyha mellett döntünk, ott a funkcionalitás előnyt élvezhet az esztétikával szemben, lévén kell hely a főzéshez és annak elő -, illetve utótevékenységeihez. Ezt szem előtt tartva szuper ötlet lehet egy falra szerelhető asztal bárszékekkel vagy egy étkező pad, amik által helyet spórolunk, és a munkaterület is megmarad.

Bútorválasztás előtt célszerű alaposan felmérni a helyiség paramétereit, mert egy asztal 2-4 székkel mindenképp helyigényes. Nézzük meg, hogy vajon ki lehet-e húzni a székeket kényelmesen, mikor felállunk, és azok egyáltalán beférnek-e mind az asztal alá, ha mondjuk karfás étkezőszékbe szerettünk bele.

Ha ezzel megvagyunk, áttérhetünk az esztétikai részére a tervezésnek, mert nem mindegy, hogyan hat az étkező az enteriőrre, különösen, ha az a nappaliban kap helyet. Ilyenkor határozzuk meg a stílust - például modern étkezőgarnitúra -, a színeket vagy anyagot (üveg étkezőasztal). 

Asztalvásárlás előtt érdemes azt is végig gondolni, hogy általában hány ember fog ott enni, hiszen ez is meghatározhatja az asztal méretét, nem beszélve a székek számáról. 

Nem árt a potenciális vendégeket is számításba venni, hogy őket is le tudjuk ültetni majd. 

A többségében 4-5 székes + asztal garnitúrák mellett kínálatunkban megtalálható a praktikus 3 részes reggeliző szett, valamint hosszabbítható étkezőasztalok is. Utóbbi azért hasznos döntés, mert ha kicsi a tér, sehogy sem fogunk tudni egy nagy asztalt bepasszírozni a szobába, így viszont spórolunk helyet a székeknek és így a vendégeknek is.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Black weekend