Oldal tetejére
3 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Egy elektromos kandalló igazi lánghatással otthonos hangulatot teremt a nappaliban vagy akár a hálószobában.  Nincs harmonikusabb és nyugodtabb érzés annál, amikor odakinn hideg vihar vagy havazás van, mi pedig egy forró teával, kávéval bekuporodhatunk a fotelbe, kanapéra. Az egész hangulat megkoronázása lehet egy kandalló.  Az elektromos típusú kandallók szabályozható fényerejű lángeffektet hoznak létre. Tehát tényleges tűz nincs benne. Igen kedvező áron és többfajta típusban érhetők el ezek a lakásunkat díszítő elemek.

A falra szerelhető elektromos látványkandallók, nem túl nehezek, így egészen könnyen felszerelhetők tégla- vagy akár gipszkarton falra is. Ősszel nincs is jobb, mint a kandalló fénye mellett olvasni, pihenni.  Különféle kivitelű és színű kandallók vannak a piacon, így ízlésünknek és az otthonunk stílusának megfelelően választhatunk. 

A beépíthető elektromos kandallók kisebb átalakítást igényelnek a telepítés során, de esztétikai szempontból nagyon fel tudják dobni az otthonunkat. Ha megtehetjük, bőven megéri ez a kis energia- és pénzbefektetés, hiszen az ilyen kandallók igazi látványelemként funkcionálnak a helyiségben. 

A legtisztább és legkényelmesebb megoldás az elektromos kandalló. Nem kell törődni a tűzifa beszerzésével, szállításával, darabolásával. Nagy előny, hogy nem kell külön kéményt kiépíteni és nem alakul ki eltakarítandó égéstermék, hamu vagy füst, így nem kell bajlódnunk a kandalló tűzterének kitakarításával sem. Hangulati szempontból viszont ugyanolyan kellemes hatást érhetünk el vele, mint a hagyományos kandalló típusokkal.