Oldal tetejére
14 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

WPC járólap vagy hagyományos teraszburkoló fa kellene a felújításhoz? Teraszburkolataink teljes kínálatában mindegyiket megtalálhatja!

A  WPC (azaz wood plastic composite) kompozit anyag. A fa és a műanyag előnyös tulajdonságait ötvözi. 

Egyik kiemelkedő előnye, hogy a sima fával ellentétben ez nem igényel komolyabb ápolást, illetve könnyedén telepíthető. Moduláris, tehát összepattintható módon illeszkednek egymáshoz az elemek, így profi szerszámok nélkül is telepíthető.

Nyári napsütésben igencsak felforrósodhat ez a fajta  teraszburkolat. Egy jól megválasztott napellenzővel viszont megvédhetjük a teraszt vagy erkélyt a forró nyári napsütéstől is. 

A fa teraszburkolók előny, hogy sérülés esetén könnyebben javítható. A kompozit vagy műanyag lapok esetében ez nem, vagy csak igen nehezen felújítható, inkább cserélni célszerű.

A teraszburkoló elemek (legyen az fa vagy kompozit) méretrevágása során a vágásai felületein forgácsolódás keletkezhet. Ezeket a felületeket simára kell csiszolni, amihez használhatunk csiszológépet 80-as szemcsézettségű csiszolópapírral. Akinek nem állnak rendelkezésére ezek a gépek, elvégezheti a munkát sarokcsiszolóval is. Ebben az esetben nagyon nagy körültekintéssel munkáljuk meg a felületet. 

Fa, műanyag és WPC (kompozit) teraszburkolatok és járólapok teljes kínálatát megtalálja webáruházunkban!

Aki érzi magában az indíttatást ahhoz, hogy saját teraszt építsen, annak ebben a leírásban megmutatjuk, hogyan lásson hozzá: teraszépítés és burkolás lépésről-lépésre.