Oldal tetejére

SOLFEX HATÁSFOKJAVÍTÓ HŐTÜKÖRLAP 60X120CM

Termékelégedettség: 
(7 db értékelés alapján)
"SOLFLEX" hőtükör lap 60x120 cm / lap. Aradiátor mögött a fal felmelegszik, ez hőelvonást okoz, azonban a radiátor mögé helyezett "SOLFLEX" hőtükör csökkenti a fal felmelegedését, a ráirányuló hősugarakat visszaveri a fűtendő térbe. Konvektor mögé a "SOLFLEX" tűzgátló lap... Bővebben
999 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.290 Ft
"SOLFLEX" hőtükör lap 60x120 cm / lap. Aradiátor mögött a fal felmelegszik, ez hőelvonást okoz, azonban a radiátor mögé helyezett "SOLFLEX" hőtükör csökkenti a fal felmelegedését, a ráirányuló hősugarakat visszaveri a fűtendő térbe. Konvektor mögé a "SOLFLEX" tűzgátló lap alkalmazható. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol az alumínium csillogása nem zavaró, vagy a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér ( például lambéria alatt, álmennyezet felett). Vigyázat, párás helyen a lecsapodó pára elvezetését átszellőztetéssel meg kell oldani! Energia megtakarítás: 8-15%-kal csökken a fűtési költség a fütendő légtér és a felszerelt SOLFLEX ® hőtükör méretétől függően.A SOLFLEX® hővisszaverő fóliát a fűtőtest mögötti falra, tükröző felületével a fűtőtest felé fordítva, ragasztva vagy csavarozva kell rögzíteni. Ollóval könnyen a megfelelő méretre vágható. Rétegfelépítése: Poliészter - alumínium - polietilén - légbuborékos polietilén. Belátható, hogy a többletköltség megtérül egy fűtési szezonban!
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 120 cm
  • Termék szélessége: 60 cm
  • Termék mélysége: 0.3 cm