-10% Törzsvásárlói Hétvége

*A kedvezményt csak a törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink vehetik igénybe 2023.03.24. és 2023.03.26. között, amely a kártyával érvényesíthető. A 10% kedvezmény nem vonatkozik az akciós, kiárusításban szereplő, "megéri" vagy "ajánlatunk" megkülönböztető jelzéssel ellátott termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze, a termékek bruttó árából kerül levonásra, a kerekítésre vonatkozó szabályok alkalmazása mellett. A kedvezmény csak a készleten lévő, illetve az akció időtartama alatt megrendelésre kerülő termékekre vehető igénybe. 

Hogyan érvényesítheted kedvezményedet?
1. Jelentkezz be fiókodba a "Bejelentkezés" gombra kattintva!
2. Böngéssz kedvenc termékeid között, a feltüntetett árak a 10%-os kedvezmény mértékét már tartalmazni fogják abban az esetben, ha az akció érvényes a kiválasztott termékre.

Hogyan érvényesítheted 10% törzsvásárlói kedvezményedet online vásárlás esetén?

- Amennyiben még nem vagy törzsvásárlónk:

1. Kattints a "Regisztrálok!" gombra!
2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
3. A regisztráció véglegesítése után jelentkezz be a létrehozott fiókodba!
4. Böngéssz kedvenc termékeid között, a feltüntetett árak a 10%-os kedvezmény mértékét már tartalmazni fogják abban az esetben, ha az akció érvényes a kiválasztott termékre.

Regisztrálok

- Amennyiben már törzsvásárlónk vagy:

1. Jelentkezz be fiókodba a "Bejelentkezés" gombra kattintva!
2. Böngéssz kedvenc termékeid között, a feltüntetett árak a 10%-os kedvezmény mértékét már tartalmazni fogják abban az esetben, ha az akció érvényes a kiválasztott termékre

Hogyan érvényesítheted 10% törzsvásárlói kedvezményedet áruházi vásárlás esetén?

- Amennyiben még nem vagy törzsvásárlónk:

1. Kattints a "Regisztrálok" gombra.
2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
3. A kasszánál mutasd be az applikációban kapott vonalkódot, törzsvásárlói kártyádat, vagy diktáld be törzsvásárlói kártyaszámodat kollégánknak. 

Regisztrálok

- Amennyiben már törzsvásárlónk vagy:

1. Látogass el 20 áruházunk egyikébe, vidd magaddal a Praktiker törzsvásárlói kártyádat, vagy töltsd le a Praktiker mobilapplikációját!
2. A kasszánál mutasd be az applikációban kapott vonalkódot, törzsvásárlói kártyádat, vagy diktáld be törzsvásárlói kártyaszámodat kollégánknak. 

További részletekért tekintsd meg törzsvásárlói üzletszabályzatunkat, és igényelj Te is digitális Praktiker Plusz kártyát! Kitüntetett figyelemmel, praktikus termékekkel, ajánlatokkal és kedvezményekkel díjazzuk hűségedet.

Amennyiben szeretnél elsőként értesülni kedvező ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre IDE kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!