Oldal tetejére
Törzsvásárlói hétvége | 15% kedvezmény

*A kedvezményt csak a törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink vehetik igénybe 2020.12.04. 8:00 és 2020.12.06. 23:59 között, amely a kártyával érvényesíthető. A 15% kedvezmény nem vonatkozik az akciós, kiárusításban szereplő, és tartósan alacsony áras termékekre. Egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze, a termékek bruttó árából kerül levonásra, a kerekítésre vonatkozó szabályok alkalmazása mellett. A kedvezmény csak a készleten lévő, illetve az akció időtartama alatt megrendelésre kerülő termékekre vehető igénybe. 

Hogyan érvényesítheted 15% törzsvásárlói kedvezményedet online vásárlás esetén?

- Amennyiben még nem vagy törzsvásárlónk:

1. Kattints a "Regisztrálok!" gombra!
2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
3. A regisztráció véglegesítése után jelentkezz be a létrehozott fiókodba!
4. Böngéssz kedvenc termékeid között és már a 15%-kal csökkentett árat fogja mutatni weboldalunk.

REGISZTRÁLOK!

- Amennyiben már törzsvásárlónk vagy:

1. Jelentkezz be fiókodba a "Bejelentkezés" gombra kattintva!
2. Böngéssz kedvenc termékeid között és már a 15%-kal csökkentett árat fogja mutatni weboldalunk.

Hogyan érvényesítheted 15% törzsvásárlói kedvezményedet áruházi vásárlás esetén?

- Amennyiben még nem vagy törzsvásárlónk:

1. Kattints a "Regisztrálok" gombra.
2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
3. A kasszánál mutasd be az applikációban kapott vonalkódot, törzsvásárlói kártyádat, vagy diktáld be törzsvásárlói kártyaszámodat kollégánknak. 

REGISZTRÁLOK!

- Amennyiben már törzsvásárlónk vagy:

1. Látogass el 20 áruházunk egyikébe, de ne felejtsd el magaddal vinni a Praktiker törzsvásárlói kártyádat, vagy töltsd le a Praktiker mobilapplikációját!
2. A kasszánál mutasd be az applikációban kapott vonalkódot, törzsvásárlói kártyádat, vagy diktáld be törzsvásárlói kártyaszámodat kollégánknak. 

A digitális törzsvásárlói kártyáról bővebben: 

A jövőben nem kell plasztik törzsvásárlói kártyádat magadnál tartanod vásárlásaid során. Elég, ha egyszerűen felmutatod az applikáción keresztül a kártyaszámodat és vonalkódodat a pénztárnál. Kollégánk scanneli a vonalkódot, Te pedig azonnali kedvezményhez jutsz.

További részletekért tekintsd meg törzsvásáslói üzletszabályzatunkat a mobilapplikációban, és igényelj Te is digitális Praktiker Plusz kártyát! Kitüntetett figyelemmel, praktikus termékekkel, ajánlatokkal és kedvezményekkel díjazzuk hűségedet.