Oldal tetejére

Tonino Lamborghinit túráztatott Gönczi Gábor

2015.05.14. 11:25
Nem kell 300km/h-val repeszteni az aszfalton, hogy megtudd, milyen érzés egy Tonino Lamborghinit hajtani, hiszen Magyarországra is megérkeztek a prémium kategóriás fűnyírók! Május 8-án a Bécsi úti Praktiker áruház kertjében bárkinek része lehetett egy felejthetetlen Tonino Lamborghini élményben – aminek csak a fű esett áldozatául! A bemutatón Gönczi Gábor vezette be az érdeklődőket a fűnyírás eddig ismeretlen élvezeteibe.

Ki ne élné át legalább egyszer az életben, milyen érzés Tonino Lamborghinit vezetni? A Praktikernek hála végre bárki megtapasztalhatja, méghozzá a lehető legbiztonságosabb formában, aszfalton kívül, szalagkorlát-mentes övezetben! Az áruház kínálatában ugyanis megjelentek a Tonino Lamborghini benzines fűnyírói, amelyek a hátsó kertben is híven képviselik a világ egyik vezető luxus termékének minőségi és designbeli alapelveit!

Ez Gönczi Gábor televíziós műsorvezető látványos és szakszerű bemutatójából is kiderült, aki az áruház parkolójában található füves területen – komolyabb fűnyíróismeretek nélkül is – játszi egyszerűséggel és pillanatok alatt varázsolt olyan egyenletes pázsitot, amelyet a szomszéd is megirigyelne! Az innovatív műszaki megoldások és a Tonino Lamborghinira jellemző, minden apró részletre kiterjedő átgondoltság és ergonomikus design nemcsak megkönnyíti a hétvégi fűnyírást, ezt a kevésbé népszerű ház körüli feladatot, de a kedvet is meghozza hozzá!

Magyarországon elsőként a Praktiker áruház kínálatában találkozhatsz a Tonino Lamborghini kerti kisgépekkel. Az anyamárkához hűen a prémium kategóriájú kerti kisgépeket is– fűnyírók, fűkaszák- magas színvonalú, belső és dizájnos külső kialakítás jellemzi.

Teljesítményben és hatékonyságában, könnyedségében és megjelenésében is piacvezető Tonino Lamborghini kisgépeket keresd a Praktiker áruházaiban vagy a webshopon.

Összefoglaló videó az eseményről: https://youtu.be/b6OW_1cbMHo

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével