A kánikulával érkezik a klímaszezon a Praktiker Magyarország áruházaiba

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a magyar vásárlók elsősorban gyors megoldást keresnek, amikor légkondicionáló berendezést vásárolnak, méghozzá főleg a nyár legforróbb napjain, vagyis hirtelen felindulásból vásárolnak ilyen típusú termékeket. A Praktiker felkészült a júniusi kánikulával érkező megugró keresletre, ami akár 40%-os megnövekedést is jelenthet ezeknek a termékeknek a forgalmában, és a vásárlói igényekhez igazodó széles és kedvező ár-érték arányú kínálattal, törzsvásárlói akciókkal és kedvezményes kifutó modellekkel is várja a vevőket.

A legnagyobb számban évről évre az egyszerű asztali és álló ventilátorok fogynak, ám eladásuk szinte teljesen a legforróbb napokra korlátozódik, mint nem tervezett szükségmegoldás (az asztali ventilátorok ára 3999–4999 forint között mozog). Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a padlóventilátorok, valamint az újdonságnak számító kültéri permetventilátorok, amelyek választéka az egyszerűbb alapmodellektől a legfelsőbb minőségű modellekig terjed, amilyenekkel vendéglátóipari egységek teraszán is találkozhatunk (kb. 19.990.- Ft-tól - 69.990 forintig).

A teljes termékkínálat ITT megtekinthető!

A Praktiker kínálatban találkozhatunk az úgy nevezett inverteres splitklímákkal, tekintettel arra, hogy az EU-direktíva szerint a jövőben kizárólag ezeket lesz megengedett forgalmazni a környezetszennyezés csökkentése érdekében. Ezek lényegesen korszerűbb, környezetbarátabb és energiatakarékosabb készülékek, A+ energiaosztályhoz tartoznak, és bár az áruk átlagban 30-40%-kal magasabb a hagyományos klímákénál, a villanyszámlán idővel behozzák a különbséget.

Az új jogszabályok értelmében a Praktiker áruházak zárva tartanak vasárnap, így aki például klímát szeretne vásárolni, a hét más napján teheti meg.  A Praktiker tapasztalatai szerint péntek,szombat és a hétfői napok erősebbek, az áruház így fokozott forgalomra számít ezeken a napokon a következő napokra beharangozott időjárás előrejelzések miatt.

A Praktiker Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca, közel 1100 embernek ad munkát. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 19 üzletegységet működtet idehaza, webshopjában mintegy 40 ezer féle árucikk elérhető. A Praktiker áruházak Magyarországon továbbra is zavartalanul működnek a háttérben zajló tulajdonosváltás ellenére.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!