Csúcson a barkácskedv

A jelek szerint az Ötlet Mozaik magazin és a Praktiker idei, újdonságokkal megtűzdelt barkácsbajnoksága nemcsak felkeltette az alkotni szerető, ügyes kezű olvasók figyelmét, hanem gyors cselekvésre is sarkallta őket – a meghirdetés óta eltelt másfél hónap során több pályázat érkezett, mint bármikor az eddigi évek azonos időszakaiban.

Ebben közrejátszik nyilván az is, hogy jóval nagyobbak a kategóriánkénti nyeremények, mint valaha, másrészt a 100 000 forint értékű Praktiker utalványért minden nyertes majd olyan eszközöket vehet, amilyenekre tényleg szüksége van.

A legtöbb saját kézzel készített egyedi ötlet a Kert kategóriában érkezett, de sok különleges megvalósított ötletet láthatunk az „Építés házon belül és kívül”, a „Festés, lakásdekoráció” és a „Bútor” kategóriában is. Vannak olyan pályázatok, amelyek több, mint 600 szavazatot is kaptak, így nagy eséllyel várományosai a Közönség-díjnak! A látogatók nagy kedvvel szavaznak, hiszen a regisztrált szavazók egy wellness hétvégét nyerhetnek.

A bajnokság történetében először került át a pályázat teljes egésze digitális felületre: az erre az alkalomra fejlesztett microsite (www.barkacsbajnoksag.hu) megkönnyíti a nevezés folyamatát és mindenki számára láthatóvá vált az összes pályamunka valamennyi kategóriában.

Már most látható, hogy az augusztus végéig tartó bajnokság kapcsán a zsűrinek nem lesz könnyű feladata, ha a sok jó munkából ki akarja majd választani a legjobbat. Aki eddig még nem küldte be a pályázatát, annak érdemes sietnie, mert így elegendő idő áll rendelkezésre közönségszavazatok gyűjtésére. A közönségdíj nyertese ugyanis a zsűri döntésétől függetlenül ugyanolyan díjazásban részesül, mint a kategóriagyőztesek.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!