Oldal tetejére

KLÍMATISZTÍTÓ VEZETÉKES AEROSZOL PREVENT 400ML AUTÓ/LAKOSSÁGI KLÍM.

Termékelégedettség: 
(5 db értékelés alapján)
A termék különleges összetevői révén eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket és a mikroorganizmusok megtelepedésére alkalmas biofilmet, üde és friss levegőt biztosítva a légtérben. A termék autó- illetve épületek hűtésére... Bővebben
1.999 Ft / darab
Tartósan alacsony árú termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.
 • Csomagtartalom: 0,4 l
 • Egységár: 4.997,50 Ft / l
 • Cikkszám: 248298
 • Márka: Prevent
Mennyiség darab Kedvencek
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 990 Ft
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Autószervíz
A termék különleges összetevői révén eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket és a mikroorganizmusok megtelepedésére alkalmas biofilmet, üde és friss levegőt biztosítva a légtérben. A termék autó- illetve épületek hűtésére használt ablak- és split klímaberendezések kezelésére egyaránt használható. Autóklímák kezelésére: A használat során vegyük figyelembe a gépkocsi kezelési könyvében foglaltakat! Kapcsoljuk ki a gépkocsi klímaberendezését! Ha a kézikönyvben más utasítás nem szerepel, akkor a pollenszűrőt szereljük ki. A szellőzőrendszert állítsuk belső keringtetésre (a külső légbeszívást zárjuk le) és irányítsuk a szélvédőre! Kapcsoljuk ki a ventilátort! A palackot alaposan rázzuk fel, majd a kupakban található vezetéket illesszük rá a szórófejre, és a fúvócsövet vezessük be ütközésig a klímaberendezés fő levegőjárataiba! Működtessük az aeroszolt néhány másodpercig, majd a szórófejet folyamatosan lenyomva tartva lassan húzzuk ki a vezetéket, ügyelve arra, hogy a képződő hab mindenhol szétterüljön! A készítménnyel szórjuk be a klímaberendezés hűtőbordáit és a pollenszűrő helyét is! A habból a tisztítás során folyadék marad vissza, ezért ügyeljen arra, hogy ez a folyadék a szellőző rendszerből nem kívánt helyre ne kerülhessen, elektromos berendezésekkel (pl. autó hifi, vezérlőegység, stb.) ne érintkezzen! Ennek érdekében amennyiben szükséges, ellenőrizzük a járatok tömítettségét, csatlakozásait! Ha szükséges, kérjük szakember közreműködését! A nem kívánt helyre került habot, folyadékot azonnal töröljük le! Kb. 20-30 perc várakozási idő után alaposan szellőztessük ki a gépjárművet úgy, hogy közben a klímaberendezést bekapcsolva állítsuk a fűtést és a ventilátor fordulatszámát maximumra. (A folyadék minden kezelt járatból való teljes elpárolgásáig ne tartózkodjunk az utastérben!). Az új pollenszűrőt csak ezután szereljük be. Egy termék egy átlagos személyautó 2-3 alkalommal történő klímatisztításához elegendő.
 • Kellékszavatosság: 2 év
 • Termék magassága: 20 cm
 • Termék szélessége: 6,5 cm
 • Termék mélysége: 6,5 cm
 • Sprayfajták: Tisztítás és fertőtlenítés
 • Mennyiségi kiszerelés: 0,4 l
 • További jellemzők: Épületek klímaberendezéseihez: Feszültségmentesítsük a klímaberendezést. A készülék kezelési utasításának megfelelően a belső egység zárt, rejtett részeit bontsuk meg, a szerkezetbe épített szűrőket és részegységeket szereljük ki, az esetleges por- és kenőanyag-lerakódásokat távolítsuk el a felületükről. A palackot alaposan rázzuk fel, majd a kupakban található vezetéket illesszük rá a szórófejre, és a fúvócsövet vezessük be ütközésig a klímaberendezés levegőjárataiba. Működtessük az aeroszolt néhány másodpercig, majd a szórófejet folyamatosan lenyomva tartva lassan húzzuk ki a vezetéket, ügyelve arra, hogy a képződő hab mindenhol szétterüljön. Hasonlóképpen járjunk el a belső egység lamelláival és részegységeivel is. A nem kívánt helyre került habot azonnal töröljük le! Kb. 15-20 perc várakozási idő után szereljük össze a készüléket. A feszültség alá helyezésig és az üzembe helyezésig várjunk újabb 10 percet! Egy termék egy átlagos klímaberendezés egy alkalommal történő tisztításához elegendő.
 • Spray anyaga: Folyadék